Nume
Parola
Vizualizări: 7829
Cu susținerea Uniunii Europene, 16 antreprenori din Găgăuzia și Taraclia vor dezvolta afaceri și vor crea locuri noi de muncă
24 Iulie 2017 — Ce: Programul finanțat de Uniunea Europeană "Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia" (SARD), implementat de PNUD, organizează ceremonia de înmânare a certificatelor de grant pentru 16 antreprenori selectați în a doua rundă a concursului de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia și Taraclia.
Unde: Incubatorul de afaceri din orașul Ceadîr-Lunga (str. Bulgară, 87)
Când: Miercuri, 26 iulie 2017, ora 10:00.

Cine: La eveniment vor participa reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, beneficiarii de granturi, agenți economici, reprezentanți ai autorităților publice locale și organizațiilor internaționale etc.

Notă: 16 antreprenori au obținut granturi de până la 17.900 Euro din partea Uniunii Europene pentru crearea noilor afaceri și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii (ÎMM-uri) în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia. Peste 90 de locuri noi de muncă vor fi create cu ajutorul acestor afaceri, iar pe piața autohtonă vor apărea noi mărfuri și servicii de calitate.

Important: Asigurăm transport pentru jurnaliștii care vor să participe la eveniment. Vă rugăm să ne anunțați despre intenția de a merge cu transportul programului până marți, ora 15:00, prin e-mail la natalia.costas@undp.org sau la telefon 069221141. Transportul pus la dispoziția jurnaliștilor va porni spre Ceadîr-Lunga miercuri, 26 iulie, la ora 07:45, din fața Centrului “Le Roi” (str. Sfatul Țării 29).

Persoana de contact: Natalia Costaş, consultantă națională în comunicare, programul SARD.