Nume
Parola
Vizualizări: 54
24 Iunie 2019 — Peste 700 de aleși locali au venit vineri, 21 iunie, la întrevederea cu premierul Maia Sandu. Evenimentul a fost organizat de Congresul Autorităților Locale din Moldova și Cancelaria de Stat.
Vizualizări: 52
24 Iunie 2019 — Noile inițiative legislative ce vizează activitatea administrației publice locale au fost făcute publice de Sergiu Litvinenco, președintele Comisiei Juridice, Numiri și Imunități a Parlamentului la întrevederea aleșilor locali cu premierul Maia Sandu și alți reprezentanți ai puterii centrale.

Sergiu Litvinenco a amintit că deja a fost adoptată hotărârea Parlamentului cu privire la stabilirea datei alegerilor locale generale.

Vizualizări: 53
24 Iunie 2019 — Prezent la întrevederea celor peste 700 de aleși locali cu Guvernul Maia Sandu, deputatul Igor Munteanu a afirmat că Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) reprezintă o perlă printre asociațiile existente în RM. Igor Munteanu a declarat că Guvernul ia în considerație importanța dialogului instituționalizat cu CALM și trebuie să salutăm o cât mai bună consolidare a acestei asociații, care să reprezinte toate vocile autorităților locale.
Vizualizări: 58
24 Iunie 2019 — Președintele CALM Tatiana Badan a afirmat la reuniunea celor peste 700 de aleși locali cu Guvernul condus de Maia Sandu că prezența numeroasă a primarilor este o dovadă a faptului că în inimile majorității reprezentanților APL a renăscut speranța și există așteptări foarte mari privind schimbarea lucrurilor în bine.

„Problemele actuale ale APL au fost întotdeauna abordate de CALM și sunt descrise cu lux de amănunte în diferite documente și rapoarte, inclusiv în ultima rezoluție a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei din 4 aprilie 2019.
Vizualizări: 79
21 Iunie 2019 — Joi, 20 iunie, a avut loc lansarea oficială a Serviciului Intercomunitar de Pompieri Voluntari Colibași-Brînza-Vadul lui Isac. Autospeciala a fost donată de către Austria, iar cu ajutorul partenerilor a fost construit garajul, dar și sediul SIPV.
Vizualizări: 74
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 21 Iunie 2019 — Posibilitățile de valorificare a sectorului de cercetare şi inovare în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova sunt mari, însă deocamdată acest sector este puțin investigat și e caracterizat printr-un un grad scăzut al investițiilor. Este una dintre concluziile formulate în cadrul Conferinței naționale cu participare internațională „Știința în nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective”, ediția a III-a, care își desfășoară lucrările în perioada 21-22 iunie a.
Vizualizări: 140
Din categorie: IT
Bălți, 21 Iunie 2019 — Peste 20 de antreprenori, reprezentanți ai 10 companii IT din municipiul Bălți, au discutat joi, 20 iunie a.c.
Vizualizări: 73
Din categorie: Afaceri
Chisinau, 20 Iunie 2019 — Doriți să beneficiați de simplificări vamale și securitate în comerțul internațional de mărfuri? Dacă da, atunci vă așteptăm pe 2 iulie 2019, ora 9:30, la Summit Events&Conference Center, str.
Vizualizări: 67
Din categorie: Afaceri
Chisinau, 20 Iunie 2019 — Doriți să beneficiați de simplificări vamale și securitate în comerțul internațional de mărfuri? Dacă da, atunci vă așteptăm pe 2 iulie 2019, ora 9:30, la Summit Events&Conference Center, str.
Vizualizări: 216
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 19 Iunie 2019 — Provocările și lecțiile învățate în procesul de renovare a școlilor din punct de vedere al eficienței energetice (etapa de proiectare) a fost tema unei mese rotunde organizată miercuri, 19 iunie a.c.Statistica

  • 10027 comunicate de presă
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate