Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 225 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 34
28 Februarie 2020 — Despre realizările primarului comunei Ciugud din județul Alba s-a scris foarte mult atât în România, cât și în alte țări europene. Această localitate poate concura cu oricare alta din Europa și e foarte posibil ca la multe capitole să dețină întâietatea.
Vizualizări: 38
28 Februarie 2020 — La 19 februarie, în incinta Ministerului Justiției a avut loc ședința grupului de lucru ce are ca obiectiv examinarea și îmbunătățirea proiectului regulamentului privind modul de demolare a construcțiilor neautorizate și de defrișare a arborilor și arbuștilor. Această sarcină a fost atribuită Guvernului prin intermediul articolului 439, cu indicele 6 a Codului Contravențional al RM, care stipulează expres că toate construcțiile neautorizate vor fi demolate în baza unei proceduri aprobate de către Guvern.

Vizualizări: 33
28 Februarie 2020 — Comuna Săbăoani este cea mai mare și una dintre cele mai vechi așezări rurale din județul Neamț, România. Potrivit ultimului recensământ din 2011, Comuna Săbăoani avea o populație stabilă de 11127 locuitori.
Vizualizări: 30
28 Februarie 2020 — Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a participat la conferința de lansare a proiectului susținut de Guvernul Norvegiei privind consolidarea bazei de cartografiere, datelor cadastrale și susținerea autorităților locale și centrale în utilizarea și aplicarea datelor și sistemelor geospațiale.

Participanților le-au fost prezentate activitățile și planurile proiectului.
Vizualizări: 131
Bălți, 25 Februarie 2020 — Maria Prisacari este noul director al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Maria Prisacari a fost prezentată marți, 25 februarie, colectivului de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.
Vizualizări: 126
25 Februarie 2020 — În contextul în care la 1 februarie am sărbătorit Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, noul număr al ziarului „Vocea Administrației Locale" are ca subiect principal anume acest subiect. Ce semnificație are această zi, de ce a fost nevoie de o asemenea sărbătoare dar și câtă autonomie locală avem în Republica Moldova aflăm de la președintele Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM) Tatiana Badan și directorul executiv al CALM Viorel Furdui.
Vizualizări: 169
Bălți, 24 Februarie 2020 — Vineri, 21 februarie 2020, în orașul Sângerei, a fost lansată coaliția locală pentru participare bugetară. Membrii coaliției doresc să sprijine procesul de elaborare și executare a bugetului local, să promoveze activismul civic și implicarea cetățenilor în soluționarea problemelor locale prin facilitarea colaborării dintre persoanele din localitate.
Vizualizări: 239
Fălești, 21 Februarie 2020 — Un grup de lucru format la solicitarea prim-ministrului Ion Chicu a evaluat apeductul magistral Prut-Fălești, reconstruit în perioada 2017-2018 în cadrul unui proiect implementat de ADR Nord. Grupul de lucru, condus de către Dorin Andros, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, s-a deplasat vineri, 21 februarie, în teren, pentru a clarifica necesitatea de fonduri în vederea finalizării lucrărilor, precum și extinderea proiectului în toate localitățile raionului Fălești.
Vizualizări: 252
21 Februarie 2020 — Un grup de primari din Republica Moldova a participat la cea de-a XXIII-a sesiune a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.
Vizualizări: 335
Bălți, 20 Februarie 2020 — Circa 200 milioane de lei vor fi alocați, în anul 2020, din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), pentru realizarea a 25 de proiecte de dezvoltare regională în patru regiuni de dezvoltare ale țării. Decizia a fost luată recent, în cadrul ședinței Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR), care s-a desfășurat la Chișinău.