Nume
Parola
Vizualizări: 67
Din categorie: Afaceri
Edineț, 21 Noiembrie 2017 — Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii și Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM), organizează joi, 30 noiembrie a.c.
Vizualizări: 102
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 17 Noiembrie 2017 — În Regiunea de Dezvoltare Nord au demarat activitățile de elaborare a Strategiei și Planului de acțiuni în domeniul specializării regionale. Primele acțiuni în acest sens s-au desfășurat în perioada 13-17 noiembrie, la Bălți, Edineț, Soroca, Sângerei și Fălești, în cadrul unui nou proiect implementat de ADR Nord și Royal HaskoningDHV și sprijinit financiar de Agenția Cehă pentru Dezvoltare.

Vizualizări: 102
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 17 Noiembrie 2017 — Inițiativa Primarii pentru Creștere Economică a organizat, în perioada 14-15 noiembrie a.c.
Vizualizări: 107
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 17 Noiembrie 2017 — Membrii Comitetului de Monitorizare ai proiectului „Modernizare serviciilor publice locale în Republica Moldova” (MSPL), implementat de Agenția de Cooperarea Internațională a Germaniei (GIZ), s-au întrunit vineri, 17 noiembrie, într-o ședință de lucru cu partenerii pentru a discuta activitățile și progresul proiectului în perioada de raportare iulie - septembrie 2017 și activitățile planificate pentru octombrie-decembrie.

La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), ai Agențiilor de Dezvoltare Regională (Nord, Centru, Sud și UTA Găgăuzia), partenerii de dezvoltare și co-finanțatorii proiectului MSPL, precum și consultanții proiectului MSPL.
Vizualizări: 101
Din categorie: Dezvoltare Regională
Telenești, 16 Noiembrie 2017 — La Telenești a avut loc recepția finală la terminarea lucrărilor de construcție la stația de pompare construită în cadrul proiectului implementat de ADR Centru. Viorel Jardan, directorul agenției, primarul or.
Vizualizări: 102
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 16 Noiembrie 2017 — Asigurarea accesului la servicii și utilități publice, situația economică în regiuni și aspecte legate de dezvoltarea regională au fost subiectele examinate în cadrul audierii organizate, miercuri, 15 noiembrie, de Comisia mediu și dezvoltare regională a Parlamentului Republicii Moldova.

Secretarul de stat al ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros, a raportat despre realizarea obiectivelor Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020.
Vizualizări: 110
Chișinău, 14 Noiembrie 2017 — Avocatul Poporului, Mihail Cotorobai, salută participanții la Forumul mass-media, ediția 2017, la care urmează a fi examinate problemele comunității jurnalistice din țară, identificate soluții pentru acestea și adoptată o foaie de parcurs pentru dezvoltarea mass-media din Republica Moldova.

Ombudsmanul apreciază înalt importanța acestui eveniment, la care participă nu doar jurnaliști din țară, dar și experți în domeniu de peste hotare, parteneri de dezvoltare ai Republicii Moldova și, nu în ultimul rînd, reprezentanți ai autorităților.
Vizualizări: 141
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 13 Noiembrie 2017 — Acordul de implementare a proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Moldovei” a fost semnat în data de 6 noiembrie a.c.
Vizualizări: 186
Din categorie: Educaţie & Instruire
Bălți, 10 Noiembrie 2017 — Etapa universitară a Concursului „Miss și Mister Boboc 2017” a avut loc la 9 noiembrie a.c.
Vizualizări: 150
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 10 Noiembrie 2017 — Primarii celor 10 localități rurale din raioanele Florești și Soroca unde ADR Nord implementează un proiect de aprovizionare cu apă potabilă au participat joi, 9 noiembrie, în incinta Agenției, la o ședință de informare privind procesul de planificare strategică în sectorul Aprovizionare cu apă și canalizare (AAC), pentru asigurarea unui mod eficient de planificare sectorială în procesul de implementare a proiectului „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca”, implementat de ADR Nord.

Obiectivul ședinței, recomandată de ADR Nord, a fost de a-i informa pe beneficiarii proiectului despre metodologia și procesul de elaborare a planului local privind AAC, reieșind din prevederile contractuale privind implementarea proiectului, precum și din prevederile Planului de acțiuni al proiectului.Statistica

  • 9550 comunicate de presă
  • 324 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 466 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate