Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 665 comunicate de presă
  • 136 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 55
Fălești, 1 Martie 2021 — Luni, 1 martie 2021, în orașul Fălești au început lucrările de reabilitare și extindere a sistemului de aprovizionare cu apă, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești”, implementat de ADR Nord și finanțat de Uniunea Europeană.

Conform contractului de antrepriză semnat cu compania de construcții SRL „Polimer Gaz Conducte” la sfârșitul lunii noiembrie 2020, lucrările de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă în orașul Fălești urmează să fie executate în decurs de 10 luni calendaristice.
Vizualizări: 429
Dondușeni, 22 Februarie 2021 — ADR Nord a convocat în ședință, la Dondușeni, grupul de lucru constituit pentru elaborarea Cererii complete de finanțare pentru nota conceptuală a proiectului de dezvoltare regională „Aprovizionare cu apă din râul Nistru pentru 32 localități din raioanele Dondușeni, Soroca, Ocnița”.

Împreună cu delegați din cadrul Consiliului raional Dondușeni și experți naționali, specialiștii ADR Nord au discutat vineri, 19 februarie a.

Vizualizări: 134
Țaul, Dondușeni, 22 Februarie 2021 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a demarat procesul de evaluare a impactului unor proiecte de dezvoltare regională implementate anterior în Regiunea de Dezvoltare Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR). Pe parcursul anului 2021, Secția monitorizare și evaluare (SME) din cadrul ADR Nord urmează să evalueze zece proiecte.
Vizualizări: 404
Bălți, 19 Februarie 2021 — Peste 50 de studenți, reprezentanți ai autorităților centrale și ai Primăriei municipiului Bălți au participat vineri, 19 februarie, la evenimentul online „Remix the City Hackathon”. Un astfel de eveniment a avut loc pentru prima dată în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova.
Vizualizări: 580
Bălți, 18 Februarie 2021 — Depunerea cererilor complete de finanțare în cadrul Etapei II a Apelului competitiv de selectare a proiectelor de dezvoltare regională pentru perioada 2021-2023, cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) s-a încheiat miercuri, 17 februarie.

Comisia de evaluare a cererilor de finanțare urmează, în perioada următoare, să se întrunească pentru a evalua cele 22 cereri complete de finanțare depuse ieri la sediul ADR Nord.
Vizualizări: 400
Bălți, 16 Februarie 2021 — Membrii Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord s-au întrunit marți, 16 februarie 2021, în cadrul primei ședințe ordinare din acest an.

În cadrul evenimentului au ținut discursuri Ghenadie Iurco, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM); Igor Malai, șeful Direcției politici de dezvoltare regională a MADRM; Maria Prisacari, directorul ADR Nord; membri ai CRD Nord, specialiști ADR Nord; consultanți regionali GIZ Moldova, precum și reprezentanți ai societății civile.
Vizualizări: 883
Bălți, 12 Februarie 2021 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează prima ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Întrunirea va avea loc marți, 16 februarie, cu începere de la ora 10.
Vizualizări: 1105
10 Februarie 2021 — În orașul Călărași au fost lansate lucrările de construcție pentru proiectul finanțat de Uniunea Europeană (UE) privind îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă și canalizare (AAC). Scopul proiectului este asigurarea locuitorilor orașului Călărași cu servicii calitative de aprovizionare cu apă și de canalizare.
Vizualizări: 1296
10 Februarie 2021 — În municipiul Strășeni au fost lansate lucrările de construcție pentru proiectul finanțat de Uniunea Europeană (UE) privind îmbunătățirea serviciilor de eficiență energetică (EE) a Liceului „Ion Vatamanu". Scopul proiectului este asigurarea elevilor și personalul didactic al Liceului cu condiții mai bune de învățământ.
Vizualizări: 929
8 Februarie 2021 — CINE:

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Consiliul Raional Strășeni și Primăria orașului Călărași

CE:

Invită instituțiile mass-media la evenimentul de lansare a lucrărilor de construcție pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană (UE) privind eficiență energetică (EE) a Liceului „Ion Vatamanu" din municipiul Strășeni și îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă și de canalizare în orașul Călărași.

CÂND:

Marți, 9 februarie 2021.