Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 698 comunicate de presă
  • 136 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 450
Bălți, 8 Aprilie 2021 — Membrii grupului de lucru responsabil de elaborarea Programului Operațional Regional (POR) Nord s-au întrunit joi, 8 aprilie 2021, în cadrul unei sesiuni online, pentru a contribui la definitivarea primei variante a celui mai important document strategic ce va fi implementat în Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN), în perioada 2021-2023.

Din componența grupului de lucru responsabil de elaborarea POR Nord (2021-2023) fac parte reprezentanți de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), administrații publice locale de nivelurile I și II, sectorul de afaceri, asociații obștești și mediul universitar din nordul Moldovei.
Vizualizări: 421
Bălți, 7 Aprilie 2021 — Membrii grupului de lucru (GL) în domeniul Dezvoltare urbană / Revitalizare urbană, din care fac parte membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord, s-au întrunit, în perioada 2-6 aprilie 2021, în cadrul a două sesiuni online pentru a dezvolta împreună un concept de proiect specific domeniului.

În cadrul primei întruniri online, care a avut loc în data de 2 aprilie a.

Vizualizări: 490
5 Aprilie 2021 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova (R. Moldova) au organizat, vineri, 02.
Vizualizări: 321
Călărășeuca, Ocnița, 1 Aprilie 2021 — Lucrările de construcție a drumului de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca, raionul Ocnița, sunt în plină desfășurare. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).
Vizualizări: 434
Edineț, 19 Martie 2021 — Vineri, 19 martie 2021, la Primăria municipiului Edineț a avut loc prima ședință pe marginea asigurării implementării Programului Național de dezvoltare a orașelor-poli de creștere în Republica Moldova (2021-2027). Primarul Constantin Cojocari și viceprimarul Rodelia Vasilcov au discutat cu șefa ADR Nord, Maria Prisacari, și cu specialista în planificare Diana Josan despre planul de acțiuni privind implementarea programului în anul curent.
Vizualizări: 464
Bălți, 18 Martie 2021 — Impulsionarea relațiilor de cooperare investițională și comercial-economică dintre Republica Moldova și Republica Belarus a fost obiectivul unei întruniri online organizată joi, 18 martie 2021, de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord din Republica Moldova, în parteneriat cu filialele din Regiunea de Dezvoltare Nord ale Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, și Agenția de Dezvoltare Regională Mogilev din Republica Belarus. Este prima reuniune moldo-belarusă de acest fel organizată de ADR Nord și partenerii săi.
Vizualizări: 1059
Bălți, 11 Martie 2021 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, reprezentată de directorul Maria Prisacari, Filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, reprezentată de directorul Galina Codița, Filiala Edineț a CCI, reprezentată de directorul Inna Stanciu, și Filiala Soroca a CCI, reprezentată de directorul Lilia Catruc, au semnat joi, 11 martie 2021, în incinta ADR Nord, acorduri de parteneriat bilaterale.

ADR Nord și filialele Bălți, Edineț ale CCI a RM au semnat documente similare în anul 2013, iar în 2015 a fost încheiat un acord similar și cu filiala Soroca a instituției camerale.
Vizualizări: 1116
Călărășeuca, Ocnița, 4 Martie 2021 — Recent, au fost reluate lucrările de construcție a drumului de acces către Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din satul Călărășeuca, raionul Ocnița. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).
Vizualizări: 921
Bălți, 4 Martie 2021 — Prima ședință pe marginea asigurării implementării Programului Național de dezvoltare a orașelor-poli de creștere în Republica Moldova (2021-2027), cu participarea reprezentanților Primăriei municipiului Soroca, a avut loc miercuri, 3 martie 2021, în incinta ADR Nord.

Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, și specialiști din cadrul Primăriei Soroca au discutat cu directorul ADR Nord, Maria Prisacari, specialiști din cadrul Agenției și consultanți GIZ Moldova despre planul de acțiuni privind implementarea programului în anul curent.