Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 217 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 143
Bălți, 20 Februarie 2020 — Circa 200 milioane de lei vor fi alocați, în anul 2020, din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), pentru realizarea a 25 de proiecte de dezvoltare regională în patru regiuni de dezvoltare ale țării. Decizia a fost luată recent, în cadrul ședinței Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR), care s-a desfășurat la Chișinău.
Vizualizări: 282
Chișinău, 14 Februarie 2020 — Prim-ministrul Ion Chicu a convocat în ședință responsabili din autoritățile publice centrale și locale pentru a examina problema aprovizionării cu apă a raionului Fălești.

Ion Chicu a menționat: „Problema aprovizionării cu apă este una stringentă.

Vizualizări: 164
Sângerei, 10 Februarie 2020 — În raionul Sângerei au fost finalizate lucrările de construcție-montaj a apeductului magistral Bălți-Sângerei. Conectată la apeductul magistral Soroca-Bălți, noua conductă magistrală poate asigura, în prezent, accesul la apă de calitate din râul Nistru pentru orașul Sângerei și satul Bilicenii Vechi, unde locuiesc peste 15 mii de cetățeni.
Vizualizări: 186
7 Februarie 2020 — Astăzi, 07 februarie, s-a desfășurat o vizita de monitorizare a șantierului de la Strășeni, unde au loc lucrări de construcție a sistemului de canalizare în cadrul proiectului „Sprijin în dezvoltarea gestionării apelor reziduale în Regiunea Centrală a Moldovei - o mai bună gestionare a apelor uzate pas cu pas".

Din echipa de monitorizare au făcut parte reprezentanți ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Senec-Pezinok, Slovacia, experți tehnici internaționali, reprezentanți ai Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Republica Moldova și Primăriei municipiului Strășeni, precum și proiectantul, responsabilul tehnic și antreprenorul care execută lucrările în cadrul proiectului.
Vizualizări: 650
Parcani, Soroca, 7 Februarie 2020 — În comuna Parcani, raionul Soroca, a fost construit un sistem de alimentare cu apă potabilă. Astfel, aproximativ 1700 de săteni care locuiesc în cele 436 de gospodării conectate la apeductul magistral Soroca-Bălți vor beneficia în scurt timp de apă potabilă la robinete din râul Nistru.
Vizualizări: 387
Chișinău, 31 Ianuarie 2020 — Avantajele competitive și perspectivele de dezvoltare ale Regiunii de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova au fost prezentate joi, 30 ianuarie a.c.
Vizualizări: 288
24 Ianuarie 2020 — Membrii Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru de legislatura a IV-a s-au reunit astăzi, 24 ianuarie a.c.
Vizualizări: 530
Bălți, 21 Ianuarie 2020 — Membrii Consiliul Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD Nord) de legislatura a IV-a s-au reunit în a doua jumătate a zilei de marți, 21 ianuarie a.c.
Vizualizări: 270
Bălți, 20 Ianuarie 2020 — O misiune de audit la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord analizează, în perioada 20-23 ianuarie a.c.
Vizualizări: 267
Bălți, 20 Ianuarie 2020 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, organizează ședința de constituire a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord (CRD) Nord. Prima ședință a noii componențe a CRD Nord va avea loc marți, 21 ianuarie, începând cu ora 14.