Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 450 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 55
26 Mai 2023 — Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru a desfășurat cu succes, astăzi, 26 mai 2023, ce-a de-a doua ședință ordinară din acest an. Evenimentul, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), s-a desfășurat online pe platforma Zoom.
Vizualizări: 58
26 Mai 2023 — În cadrul proiectului ,,Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală" vineri, 26 mai, echipa de implementare a proiectului a ADR Centru, a organizat o întrunire a membrilor Comitetului de Supraveghere, constituit pentru buna monitorizare și evaluare a tuturor activităților ce se defășoară în procesul de realizare a proiectului sus-menționat.

La ședință au fost prezenți reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ambasadei Germaniei la Chișinău, KfW, Apă Canal Chișinău, Apă Canal Strășeni, Apă Canal Călărași, Primăriei municipiului Chișinău, Primăriei orașului Călărași, Primăriei Tuzara.

Vizualizări: 57
Bălți, 26 Mai 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează a doua ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Ședința va avea loc luni, 29 mai 2023, cu începere de la ora 10.
Vizualizări: 145
19 Mai 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru a organizat ședința finală a Comisiei de evaluare administrativă și financiară a notelor conceptuale/cererilor de finanțare recepționate în cadrul concursului pentru propuneri de proiecte în dezvoltare urbană lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în noiembrie 2022.

Astfel, membrii comisiei, au evaluat tehnic și financiar cele 9 dosare recepționate la ADR Centru care au fost supuse anterior evaluării administrative și au fost vizitate în teritoriu pentru verificarea conformității.
Vizualizări: 154
Bălți, 18 Mai 2023 — Producătorii regionali de alimente din nordul țării vor beneficia de suportul Slovaciei în promovarea digitală a agroturismului. Joi, 18 mai, la Bălți, compania slovacă Pro4CE, specializată în oferirea de consultanță în domeniile agricultură ecologică, turism și investiții în Europa centrală, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, au lansat un proiect în acest sens.
Vizualizări: 157
18 Mai 2023 — Astăzi, membrii Comisiei de recepție cantitativă și calitativă s-au întrunit la Șoldănești pentru a recepționa lucrările efectuate în cadrul proiectului regional "Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic "Alexei Mateevici" din or. Șoldănești".
Vizualizări: 161
Bălți, 17 Mai 2023 — Muzeul de Istorie și Etnografie din mun. Bălți s-a schimbat la față, devenind mai eficient din punct de vedere energetic și mai atractiv grație unui proiect finanțat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.
Vizualizări: 129
16 Mai 2023 — La Ungheni, la data de 16 mai 2023, au avut loc ședințele finale pentru două proiecte importante finanțate de Uniunea Europeană prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și implementate de ADR Centru. Aceste proiecte au avut ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii și serviciilor în municipiul Ungheni.
Vizualizări: 136
Bălți, 15 Mai 2023 — Sâmbătă, 13 mai 2023, în contextul Zilelor carierei la Universitatea de Stat „Alecu Russo" din Bălți, eveniment care a coincis în acest an cu celebrarea Zilei Europei, echipa Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord a prezentat oferta locurilor de muncă vacante în cadrul instituției și a pus la dispoziția publicului materiale informative despre proiectele de dezvoltare regională pe care le implementează, publicații de promovare a turismului, broșuri informative despre Uniunea Europeană.

Ulterior, în incinta Centrului de inovare și transfer tehnologic NORTEK, echipa ADR Nord a desfășurat workshopul tematic cu genericul „Dezvoltarea regională - model european de prosperitate".
Vizualizări: 148
13 Mai 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a organizat, vineri, 12 mai 2023, un eveniment regional dedicat „Zilei Europei în Regiunea de Dezvoltare Centru a Republicii Moldova".

Evenimentul a întrunit la Trebujeni, Orhei, reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Delegației UE în RM, Ambasadei Republicii Cehe în RM, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei în RM, parteneri de dezvoltare și membri ai Consiliului Regional de Dezvoltare Centru.