Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 914 comunicate de presă
  • 137 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 5441
3 Iunie 2016 — Localitățile de pe ambele maluri ale râului Nistru pot obține suport financiar european pentru a-și moderniza instituțiile sociale sau infrastructura. Finanțarea în valoare de până la 150.
Vizualizări: 6015
Bălți, 4 Aprilie 2016 — Asociația Obștească „Caroma Nord” implementează în perioada decembrie 2015-iunie 2016 proiectul ”Responsabilitate şi parteneriat prin implicare în comunitate” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.


Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Caroma Nord” planifică:
1.

Vizualizări: 5875
Bălți, 4 Decembrie 2015 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord anunță trei concursuri în cadrul proiectului „Crearea sistemului integrat de dezvoltare durabilă a sectorului apicol în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, finanțat de Guvernul României prin intermediul Programului României de Cooperare pentru Dezvoltare.

INFORMAȚII DETALIATE:

► Selectarea unei companii care va organiza CAMPANIA DE INFORMARE ȘI CONȘTIENTIZARE de promovare a unui mod sănătos de viață prin consumul produselor apicole ecologice // http://adrnord.
Vizualizări: 5935
29 Mai 2015 — La 31 mai 2015 expiră termenul pentru propunerea candidaţilor la Premiul Naţional de Etică şi Deontologie Profesională Jurnalistică

La 31 mai 2015 expiră termenul pentru propunerea candidaţilor la Premiul Naţional de etică şi deontologie profesională jurnalistică, instituit anul acesta de Consiliul de Presă din Republica Moldova. Premiul va fi acordat în rezultatul unui concurs destinat instituțiilor mass-media, după o monitorizare pe parcursul anului cu participarea publicului şi a unui grup de experţi.
Vizualizări: 4841
Chisinau, 11 Iulie 2014 — I.    Context

Fundația Est Europeană Moldova (FEE) în cooperare cu Ministerul Educației, cu suportul financiar al Comisiei Europene și prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) al Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA realizează Programul eTwinning Plus Moldova pe parcursul anului 2014.
Vizualizări: 7545
Bălți, 24 Octombrie 2012 — Reprezentanța WINROCK în R. MOLDOVA în parteneriat cu ASOCIAȚIA FEMEILOR DE AFACERI din municipiul Bălți anunță CONCURSUL PLANURILOR DE AFACERI.
Vizualizări: 7127
Chisinau, 18 Octombrie 2012 — Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă angajarea a doi experţi pentru elaborarea studiului de caz “Seceta severă care a afectat sectorul agricol al Moldovei”.

Obiectivele studiului:
1) analiza mediatizării de către mass-media naţională a secetei care a afectat sectorul agricol al Moldovei în 2012;

2) analiza acestui eveniment prin prisma: relevanţei surselor, frecvenţa apariţiei materialelor, limbajul, elementele multimedia folosite în materialele respective, etc;
3) elaborarea concluziilor şi recomandărilor din perspectiva normelor etice şi a profesionalismului în mass-media.
Vizualizări: 5108
Chisinau, 18 Octombrie 2012 — Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunţă angajarea unui expert naţional şi a unui expert internaţional pentru elaborarea studiului de caz “Vizita cancelarului german, Angela Merkel, în Republica Moldova”.

Obiectivele studiului:
1) analiza mediatizării de către mass-media naţională şi internaţională a vizitei cancelarului german, Angela Merkel, în Republica Moldova; 2) analiza acestui eveniment prin prisma: relevanţei surselor, frecvenţa apariţiei materialelor, limbajul, elementele multimedia folosite în materialele respective, etc.
Vizualizări: 5667
Chisinau, 24 August 2012 — Prin prezenta, Centrul de Training “CMB” solicita oferte din partea prestatorilor de servicii de distribuire de materiale didactice (manuale, ghiduri, etc.) pentru urmatoarele tipuri de servicii care urmeaza sa fie prestate in cadrul proiectului “Educatie pentru Sanatate” in perioada lunii Septembrie 2012 (1-30 Septembrie 2012):

Componenta 1: Distribuirea materialelor didactice, versiunea finala, in toate institutiile educationale din invatamintul secundar professional si mediu de specialitate:

1.
Vizualizări: 6265
satul Pîrlița, raionul Fălești, 2 Decembrie 2011
Asociatia obştească “Caroma Nord”din satul Pârlita, raionul Fălesti anunţă un CONCURS pentru selectarea companiei specializate în executarea şi livrarea mobilierului pentru oficiu.

Scopul concursului
Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie specializată în confecționarea mobilierului de oficiu.