Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 263 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 92
8 Aprilie 2020 — Primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov s-a ales cu dosar contravențional și riscă să achite amendă în valoare de 25 000 de lei. Alesul local este învinuit de faptul că la 27 martie a participat la o slujbă religioasă care depășește numărul de trei persoane și astfel ar fi încălcat nr.
Vizualizări: 91
8 Aprilie 2020 — În comuna Sărata Veche din Fălești a fost confirmat primul caz de infectare cu COVID-19. Alte 163 de persoane se află în carantină la domiciliu, 51 dintre acestea au revenit de peste hotare iar 74 activează la fabrica din Fălești care produce jucării pentru ouăle „Kinder".

Vizualizări: 85
7 Aprilie 2020 — Șase persoane din orașul Sângera sunt infectate cu noul coronavirus. După confirmarea celui dea-l doilea caz la un asistent medical, Centrul de Sănătate din localitate a fost închis, iar cei 24 de angajați ai instituției se află în carantină.
Vizualizări: 107
6 Aprilie 2020 — În cadrul acestei ediții a emisiuni „La Înălțime cu CALM", Vladislav Cociu, primarul orașului Ștefan Vodă, Valentin Guțan, primarul orașului Cricova, Robu Grigore, primarul orașului Nisporeni, Arcadie Covaliov, primarul de Sângerei și Silvia Turcanu, fostul primar al satului Chișcăreni, Sângerei, actual consilier local ne explică ce acțiuni întreprind în această perioadă în încercarea de a diminua răspândirea virusului care a ucis peste 45 de mii de persoane în întreaga lume.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM" este transmisă sâmbăta, de la ora 10.
Vizualizări: 182
2 Aprilie 2020 — Din orașul Cricova este primul medic din R. Moldova care a fost răpus de infecția COVID-19.
Vizualizări: 164
2 Aprilie 2020 — „Noi am fost pionierii care am propus să fie instituită carantina în oraș, nu am fost auziți dar oamenii ne-au înțeles și s-au izolat”

Primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov a fost primul care a dispus suspendarea activității pieței dintr-o localitate. Unii l-au blamat deoarece la 12 martie această restricție era o noutate pentru cetățeni, cu timpul însă oamenii au înțeles de ce alesul local și-a asumat această decizie.
Vizualizări: 119
1 Aprilie 2020 — La data de 27 martie a avut loc webinarul pentru autoritățile publice locale cu tematica: „Cum acționăm corect în perioada pandemiei".

Evenimentul a fost organizat de PNUD Moldova, cu suportul informațional al World Health Organization în Moldova și Congresul Autorităților Locale din Moldova.
Vizualizări: 123
1 Aprilie 2020 — În raionul Ștefan Vodă peste 30 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus, doar în oraș fiind confirmate 11 cazuri. Deși mai multe persoane au revenit de peste hotare, deocamdată în Ștefan Vodă există o singură sursă de infecție cauzată în urma pelerinajului unui grup de enoriași la o mănăstire din Ucraina.
Vizualizări: 99
1 Aprilie 2020 — Spitalul raional din Nisporeni a fost selectat de către Ministerul Sănătății pentru a primi pacienții care vor avea COVID-19 sau care vor fi suspecți de infectare. Acest lucru se va întâmpla în cazul în care în Republica Moldova va crește numărul persoanelor infectate.
Vizualizări: 174
30 Martie 2020 — Elena Bodnarenco a fost primar al orașului Soroca în perioada 2011-2015 și deputat în Parlamentul Republicii. Chiar și atunci când a devenit ales al poporului, Elena Bodnarenco a rămas alături de autoritățile locale și a făcut eforturi pentru ca acestea să aibă mai multe pârghii și mai multe resurse pentru a dezvolta localitățile pe care le reprezintă.