Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 376 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 209
Online, 9 Iulie 2020 — LONG READ: Programul USAID Comunitatea Mea și Agenția de Guvernare Electronică (AGE) au organizat în perioada 8 și 9 iulie 2020 pentru 100 primari și funcționari APL din comunitățile partenere ale programului, atelierul online cu tema: ”Utilizarea platformelor digitale în primării”. În cadrul evenimentului, specialiștii Programului Comunitatea Mea și experții Agenției de Guvernare Electronică au prezentat instrumentele online Msign, MPay și MConnect, precum și au discutat despre modalitatea de administrare a paginilor Facebook ale primăriilor, a site-urilor web prin intermediul platformei WordPress, precum și prezentat cele mai utile aplicații ale Google Drive pentru partajarea fișierelor și lucrul în echipa, la distanță, a angajaților primăriei.
Vizualizări: 252
Chișinău, 25 Iunie 2020 — Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova, anunță runda trei de selectare a comunităților din Republica Moldova care vor deveni partenere ale programului în 2020. Scopul programului este de a consolida capacitățile autorităților publice locale pentru a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.

Vizualizări: 632
Cahul, 15 Mai 2019 — Programul Comunitatea Mea a organizat, ieri, în incinta primăriei mun. Cahul, un atelier de lucru privind metodologia de creare și punere în aplicare a sistemului de planificare şi bugetare multi-anulă a investițiilor capitale la nivelul administrației publice locale.
Vizualizări: 576
25 Aprilie 2019 — Programul Comunitatea Mea invită primăriile din Moldova să participe la concursul de selectare a comunităților care vor deveni partenere ale programului în 2019 și vor beneficia de suport în implementarea proiectelor de infrastructură!

Termenul limită de depunere a formularelor este 20 mai 2019, orele 12:00.
Vizualizări: 605
24 Aprilie 2019 — Concurs de selectare a comunităților pentru Programul Comunitatea Mea

I. Informații Generale
Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova, anunță runda a doua de selectare a comunităților din Republica Moldova care vor deveni partenere ale programului în 2019.
Vizualizări: 597
16 Aprilie 2019 — Primarii municipiilor Ungheni, Strășeni, Comrat, precum și doi reprezentanți ai mun. Cahul au efectuat o vizită de studiu în Polonia, pentru a prelua practicile de succes în implementarea proiectelor de infrastructură care contribuie la creșterea veniturilor bugetelor locale.
Vizualizări: 713
11 Aprilie 2019 — Programul Comunitatea Mea în parteneriat cu primăriile comunităților Bilicenii Vechi (r. Sîngerei), Slobozia Mare (r.