Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 201 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 549
26 Iulie 2022 — Stimați reprezentanți ai mass media,
dragi locuitori ai municipiului Strășeni,

Primăria mun. Strășeni și Programul Comunitatea Mea vă invită la evenimentul de inaugurare a proiectului de extindere a sistemului de canalizare din mun.
Vizualizări: 601
Ungheni, 14 Iulie 2022 — Peste 60 de mii de oameni din raionul Ungheni care utilizează zilnic transportul public urban și interurban vor avea parte de condiții mai bune și mai sigure de deplasare. 146 de stații moderne de așteptare, dotate cu sisteme inteligente de informare a călătorilor privind timpul de așteptare și traseele transportului public sunt în proces de instalare și amenajare în nouă localități ale raionului.

Vizualizări: 847
Calarasi, 20 Iunie 2022 — Primăriile localităților Călărași, Tuzara și Nișcani alături de Programul Comunitatea Mea, invită jurnaliștii la ceremonia de semnare a contractului de cooperare intercomunitară, ce prevede modernizarea serviciului de alimentare cu apă în cele trei localități.

Evenimentul va avea loc în incinta Primăriei or.
Vizualizări: 1005
Chisinau, 14 Iunie 2022 — Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT” în parteneriat cu Programul Comunitatea Mea, organizează maine, 15 iunie 2022, începând cu ora 10.00, o discuție publică, moderată de jurnalista Valentina Ursu, pe subiectul ”Descentralizarea în contextul crizei refugiaților”.
Vizualizări: 1086
Chisinau, 10 Iunie 2022 — Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT” în parteneriat cu Programul Comunitatea Mea, organizează miercuri, 15 iunie 2022, ora 10.00 o discuție publică pe subiectul
”Descentralizarea în contextul crizei refugiaților”.
Vizualizări: 1259
Talmaza, Stefan Voda, 17 Mai 2022 — Motiv de bucurie pentru aproape 6000 de locuitori ai satului Talmaza, Ștefan Vodă, unde cu suportul USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea și IREX, a fost extins sistemul de iluminat public stradal, pe o porțiune de 12,2 km, în mai multe cartiere din localitate.

Proiectul în valoare de 78 de mii de dolari SUA, dintre care circa $48.
Vizualizări: 2053
Soroca, 4 Februarie 2022 — Noul parc va fi amenajat în partea de nord a orașului Soroca și va avea o suprafața de aproximativ 6000 m/p. Amenajarea parcului va începe în această primăvară și va include lucrări de pavare a trotuarelor, montare a sistemului de iluminat public stradal, instalarea băncilor și coșurilor de gunoi, precum și amenajarea spațiilor verzi.
Vizualizări: 1169
1 Februarie 2022 — Circa 80 de mii de persoane din 7 localități ale Republicii Moldova vor beneficia de acces rapid, eficient și transparent la serviciile administrative. Programul Comunitatea Mea – un proiect al USAID Moldova în domeniul guvernării locale – a inaugurat Centre de Informare și Servicii pentru Cetățeni (CISC) în incinta primăriilor partenere din localitățile: Sângereii Noi, Cărpineni, Soroca, Dondușeni, Călărași, Sîngera și Copceac.
Vizualizări: 1257
28 Ianuarie 2022 — Dragi reprezentanți ai mass-media,

Pentru a asigura accesul rapid, eficient și transparent al cetățenilor la serviciile administrative, Programul Comunitatea Mea inaugurează 7 Centre de Informare și Servicii pentru Cetățeni în incinta primăriilor partenere din localitățile: Sângereii Noi, Cărpineni, Soroca, Dondușeni, Călărași, Sângera și Copceac.

Fiecare centru a fost creat după modelul „ghișeului unic” și va oferi cetățenilor posibilitatea de a depune în regim online cereri de perfectare, eliberare a certificatelor, adeverințelor și permiselor pentru diverse domenii (sociale sau comerciale).
Vizualizări: 1697
Pănășești, r. Strășeni, 21 Decembrie 2021 — Peste 130 de copii din comuna Pănășești, raionul Strășeni, beneficiază de condiții mai bune la grădinița din localitate

Cu suportul USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea, Primăria comunei Pănășești a implementat un proiect de reconstrucție a acoperișului grădiniței din localitate care găzduiește 130 de copii din comună.

Acoperișul celor cinci blocuri ale grădiniței necesitau reparații urgente, întrucât din lipsă de fonduri acesta nu a mai fost reparat de mai bine de 15 ani.