Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 376 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 1997
18 Iunie 2012 — Tot mai multe instituții, companii și organizații din Republica Moldova aleg să comunice direct cu jurnaliștii prin intermediul platformei Comunicate.md, astfel încât numărul acestora a depășit zilele acestea cifra de 100.
Vizualizări: 2096
17 Iunie 2012 — Invităm deținătorii de site-uri media și de bloguri să propună resursele web, pe care le administrează, pentru înregistrare în directorul media de pe platforma on-line Comunicate.md.

Vizualizări: 6208
Chisinau, 5 Mai 2012 — „Manualul de jurnalism”, pe care îl puteți descărca mai jos, a fost elaborat de cunoscutul ziarist armean Mark Grigoryan și conţine recomandări şi sfaturi practice privind tehnicile de abordare şi de scriere în diferite genuri ale jurnalismului – de la ştire până la articolele analitice şi investigaţiile jurnalistice.

Fiece gen este analizat în cadrul concret al jurnalismului practicat în spaţiul postsovietic, precum şi al jurnalismului occidental.
Vizualizări: 5561
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Lucrarea, pe care o puteți descărca mai jos, e pentru cei cu spirit de inițiativă. Autorii lucrării sunt Adrian Rîndașu și Răzvan Mitocariu.
Vizualizări: 4163
Chisinau, 26 Aprilie 2012 — Mai jos puteți descărca lucrarea expertului IDIS, Leonid Litra „Efectele schimbării sistemului electoral în Republica Moldova” in format PDF. Lucrarea a aparut cu sprijinul financiar al Fundaţiei Friedrich Ebert.
Vizualizări: 1995
31 Octombrie 2008 — Serviciile online de comunicate de presa sunt site-uri care te ajuta sa transmiti noutati despre organizatia sau compania ta, unui public format din jurnalisti, specialisti in comunicare si relatii publice si alti abonati ai respectivelor site-uri. Tot ce trebuie sa faci rezumându-se la crearea unui cont.