Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 365 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 276
Chișinău, 3 Iunie 2020 — La aproape un an de la evaluarea accesibilității secțiilor de votare din întreg raionul Hîncești, Alianța INFONET a revenit în circumscripția uninominală nr 38, mun. Hîncești pentru a examina din nou cele 44 de clădiri publice în care s-a desfășurat procesul de votare la alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020.
Vizualizări: 489
Chișinău, 2 Aprilie 2020 — Servicii de instruire și consultanță în domeniul achizițiilor publice, transparenței și procedurilor de monitorizare la nivel local

Termeni de referință

1. CONTEXTUL GENERAL
Alianța INFONET și Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI), în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert, implementează Proiectul „Împreună cu cetățenii pentru bună guvernare”.

Vizualizări: 937
Chișinău, 10 Martie 2020 — Servicii de instruire și consultanță în domeniul integrității instituționale a APL și transparenței administrative

Termeni de referință

1. CONTEXTUL GENERAL
Alianța INFONET și Asociația Cetățenilor cu Inițiativă (ACI), în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert, implementează Proiectul „Împreună cu cetățenii pentru bună guvernare”.
Vizualizări: 1062
Chișinău, 21 Ianuarie 2020 — În data de 22 ianuarie 2020, începând cu orele 10.00, în incita Casei de Cultură a Asociației Surzilor din Republica Moldova va fi organizată proiecția specială a filmului etnografic „Călărași – un ținut la poarta raiului”, în traducerea în limbajul mimico-gestual.
Vizualizări: 674
Leova, 26 Noiembrie 2019 — Astăzi, 26 noiembrie 2019, într-un cadru festiv, la primăria orașului Leova, a fost lansat oficial proiectul „Împreună cu cetățenii pentru bună guvernare”, cofinanțat de către Uniunea Europeană, Fundația Konrad Adenauer și Fundația Friedrich Ebert prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

Scopul general al proiectului este de a spori cultura politică a cetățenilor din mediul rural și de a promova buna guvernare prin APL responsabile și cetățeni activi, care modelează și îmbunătățesc împreună viața comunităților lor.
Vizualizări: 871
Chișinău, 15 Noiembrie 2019 — A fost lansat raportul final de monitorizare din perspectiva incluziunii persoanelor cu dizabilități şi a persoanelor de etnie romă. Raportul este realizat sub egida Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte, în cadrul proiectului „Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive şi corecte în Republica Moldova, conforme recomandărilor UE şi OSCE/ODIHR şi angajamentelor în domeniul drepturilor omului”, implementat de Fundația Est-Europeană, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, Piligrim Demo şi Tarna Rom în colaborare cu Alianţa INFONET.
Vizualizări: 705
Chișinău, 11 Noiembrie 2019 — COMUNICAT INFORMATIV
Pentru jurnalişti din domeniul social & cultură

În conformitate cu planul de măsuri cultural-sportive al Asociaţiei Obşteşti „Asociația Nevăzătorilor din Moldova” (AO ANM) pe anul 2019 la 12 noiembrie 2019 în incinta Centrului de Cultură și Istorie Militară pe adresa: mun.Chişinău, str.
Vizualizări: 1076
Chișinău, 1 Noiembrie 2019 — Alianța INFONET, în parteneriat cu Centrul „Speranța”, în cadrul proiectului
„De la un vot informat și accesibil – spre incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități în Republica Moldova” au elaborat și publicat „Ghidul alegătorilor pentru alegerile locale”. Ghidul publicat în versiunea „ușor de citit și ușor de înțeles” reprezintă o broșură informațională prin care autorii și-am propus să explice într-un limbaj accesibil ce sunt alegerile locale și care este procesul de vot.
Vizualizări: 920
17 Octombrie 2019 — Din sumarul acestei ediţiei:

• Simularea alegerilor incluzive la Vadul lui Vodă - Alianța INFONET, în parteneriat cu Asociația „MOTIVAŢIE” din Moldova (AMM), a organizat la Primăria or. Vadul lui Vodă o activitate de simulare a alegerilor incluzive.
Vizualizări: 1280
Chișinău, 2 Octombrie 2019 — A apărut nr. 3 (20) / 2019 al Buletinului Informativ „Pro Accesibilitate!