Nume
Parola
Vizualizări: 394
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 20 Martie 2019 — Echipa proiectului „Crearea locurilor de muncă prin sisteme de piață îmbunătățite” (IMS) a efectuat miercuri, 20 martie, o vizită de documentare la sediul ADR Nord, pentru a face cunoștință cu activitatea instituției, a evalua oportunitățile și provocările unei eventuale colaborări, precum și a identifica domeniile şi posibilităţile de intervenție ce vor spori competitivitatea companiilor și vor contribui la crearea unui sistem de piață sustenabil.

În cadrul unei întruniri a specialiștilor ADR Nord cu reprezentanții Proiectului, șefa Secției Politici Regionale și Cooperare Externă (SPRCE), Maria Prisacari, a prezentat prioritățile de activitate ale Agenției și a vorbit despre un șir de oportunități de dezvoltare socio-economică specifice Regiunii de Dezvoltare Nord.
Vizualizări: 320
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 15 Martie 2019 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a organizat în comun cu Organizația de Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) un atelier de lucru privind noile norme pentru proiectarea și construcția sistemelor de alimentare cu apă la scară mică în Republica Moldova și aplicarea modelelor de afaceri durabile pentru Alimentarea cu Apă și Sanitație la nivel rural. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului Inițiatiativa Europeană pentru apă EUWI și a fost destinat proiectanților și specialiștilor în domeniul asigurării cu apă și sanitație, autorităților publice centrale și locale.

Vizualizări: 498
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 12 Martie 2019 — A fost dat startul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, care este finanțat de Uniunea Europeană (UE) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Obiectivul general al acestui proiect este de a spori participarea activă și constructivă a cetățenilor la procesele decizionale locale, regionale și naționale în domeniul serviciilor publice.
Vizualizări: 532
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 11 Martie 2019 — Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) lansează în Regiunea de Dezvoltare Nord proiectul „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană (UE).

Evenimentul public va avea loc marți, 12 martie, între orele 10.
Vizualizări: 741
Din categorie: Dezvoltare Regională
Chișinău, 6 Martie 2019 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord va coopera cu Programul „Comunitatea Mea” al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), implementat de IREX. În acest sens, directorul ADR Nord, Vitalii Povonschii, și directorul Programului „Comunitatea Mea", Christoper Kaczmarski, au semnat miercuri, 6 martie a.
Vizualizări: 627
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 1 Martie 2019 — Lansarea procedurilor de achiziții publice privind executarea lucrărilor de finisare a clădirii viitorului Centru de Inovare și Transfer Tehnologic (CITT) în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) continuă să fie tergiversată din cauza actualizării îndelungate a documentației tehnice în cadrul proiectului. Institutul Național de Cercetări și Proiectări „Urbanproiect”, responsabil de actualizarea documentației tehnice, a depășit termenele stabilite în repetate rânduri.
Vizualizări: 622
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 1 Martie 2019 — Raportul de implementare a Strategiei de Dezvoltare Regională (SDR) Nord și activității ADR Nord în anul 2018 a fost prezentat joi, 28 februarie a.c.
Vizualizări: 326
Din categorie: Dezvoltare Regională
Bălți, 25 Februarie 2019 — Stimați membri ai Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord și jurnaliști,

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord Vă invită la prima ședință ordinară din acest an a CRD Nord. Evenimentul va avea loc joi, 28 februarie, de la ora 10:30, în incinta restaurantului „Oscar” din municipiul Bălți (strada Mihail Sadoveanu, 1).
Vizualizări: 865
Din categorie: Angajări & Joburi
Bălți, 5 Februarie 2019 — Funcție vacantă (perioadă nedeterminată): Specialist în elaborarea, implementare și monitorizarea proiectelor /INGINER-CONSTRUCTOR/ (1 unitate)

Scopul general al funcției:

► Oferirea asistenţei în probleme ce țin de domeniul construcțiilor în dezvoltarea, implementarea, monitorizarea şi evaluarea proiectelor şi în activităţile ADR Nord;
► Participarea la toate aspectele legate de domeniul construcțiilor în activitatea ADR Nord.

Pretendenții la funcția de specialist în elaborarea, implementarea și monitorizarea proiectelor vor fi angajați în cadrul Secției managementul proiectelor prin concurs, desfășurat în două etape (prima etapă - selectarea candidaților prin verificarea îndeplinirii condițiilor de participare; a doua etapă - interviul de angajare).
Vizualizări: 1061
Din categorie: Angajări & Joburi
Bălți, 5 Februarie 2019 — Funcție vacantă (perioadă determinată): Specialist al Centrului de Informare și Consiliere în Afaceri din Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN), creat în cadrul ADR Nord prin proiectul „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Nord a Moldovei”.

Scopul general al funcției:

► consultanță pentru ÎMM-uri și APL-uri privind Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (DCFTA), cadrul legislativ, oportunitățile de finanțare a afacerilor în regiune, certificările de calitate pentru agricultori și producători, consultările privind planurile de afaceri etc.Statistica

  • 9885 comunicate de presă
  • 327 jurnalişti înscrişi
  • 134 instituţii/companii înscrise
  • 470 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate