Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 365 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 81
on-line, 15 Iulie 2020 — Reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord au participat miercuri, 15 iulie, la Forumul on-line de afaceri România - Republica Moldova. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și cu suportul proiectului Enterprise Europe Network (EEN).
Vizualizări: 73
Bălți, 15 Iulie 2020 — Directorii agențiilor de dezvoltare regională (ADR) din țară s-au întrunit miercuri, 15 iulie, în cadrul unei ședințe on-line în cadrul căreia au discutat pe marginea raportului de evaluare a proiectului „Planificarea regională și portofoliul de proiecte pentru Regiunile de Dezvoltare Nord, Centru și Sud”, implementat de GIZ Moldova în perioada anilor 2013-2017 și evaluat recent.

Participanții la întrunirea on-line au abordat în cadrul discuțiilor principalele aspecte-cheie privind cooperarea ADR-urilor cu autoritățile publice locale (APL) de nivelurile I și II și și cu GIZ Moldova, Uniunea Europeană și alți parteneri externi.

Vizualizări: 126
Bălți, 14 Iulie 2020 — Sunteți specialist în monitorizarea proiectelor și sunteți în căutarea unui loc de muncă? Doriți să faceți parte din echipa noastră?
Vizualizări: 97
Bălți, 13 Iulie 2020 — Programul Comunitatea Mea, finanțat de USAID și implementat de IREX Moldova, anunță runda trei de selectare a comunităților din Republica Moldova care vor deveni partenere ale programului în 2020. Scopul programului este de a consolida capacitățile autorităților publice locale pentru a asigura o guvernare eficientă, transparentă și responsabilă față de cetățeni.
Vizualizări: 144
on-line, 10 Iulie 2020 — Proiectul Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării (CINEMA) a fost lansat joi, 9 iulie a.c.
Vizualizări: 173
Chișinău, 7 Iulie 2020 — Circa 58 milioane de lei vor fi oferiți din bugetul statului, prin Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în localitățile rurale. Banii vor fi oferiți pentru realizarea a 69 de proiecte de îmbunătățire și dezvoltare a infrastructurii economice, diversificarea economiei și dezvoltarea localităților rurale.
Vizualizări: 209
Chișinău, 4 Iulie 2020 — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) a prezentat vineri, 3 iulie a.c.
Vizualizări: 249
Bălți, 26 Iunie 2020 — În fiecare an, pe 29 iunie, la propunerea țărilor dunărene și sub auspiciile Comisiei Internaționale pentru Protecția Fluviului Dunărea (ICPDR), serbăm Ziua Internațională a Dunării.

Această zi dedicată fluviului care unește Europa de la vest la est, este o bună ocazie să vă aducem la cunoștință că Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord se numără printre cei 22 de parteneri din opt țări care vor participa activ la implementa programului Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării (CINEMA), al cărui obiectiv este îmbunătățirea condițiilor inovatoare pentru industriile creative și revitalizarea urbană în regiunea Dunării.
Vizualizări: 250
Bălți, 26 Iunie 2020 — Posibilitățile de valorificare a sectorului de cercetare şi inovare în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova sunt mari, însă deocamdată acest sector este puțin investigat și e caracterizat printr-un un grad scăzut al investițiilor. Este una dintre concluziile formulate în cadrul Conferinței naționale cu participare internațională „Știința în nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective”, ediția a IV-a, care își desfășoară lucrările în perioada 26-27 iunie a.