Nume
Parola
Vizualizări: 6624
Invitaţie la Conferinţa Naţională „Inegalităţile în Republica Moldova: provocări şi oportunităţi”
25 Mai 2017 —  Avem deosebita plăcere să vă invităm la Conferința națională “Inegalitățile în Republica Moldova: lecţii învăţate în perioada 2010-2016”, care va avea loc pe data de 26 mai 2017, între orele 09.00 și 15:30, la Centrul de instruiri Keystone Moldova str. Albișoara 42/1. 
 
Evenimentul este organizat de  Fundaţia Est-Europeană şi Centrul Parteriat pentru Dezvoltare în cadrul Proiectului „Iniţiativa comună de promovare a oportunităţilor egale”, implementat cu susținerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, Guvernului Suediei și a Ministerului Afacerilor Externe a Danemarcei (DANIDA).  
 
Conferința are scopul de a sensibiliza autorităţile publice, publicul larg şi alţi actori relevanţi  cu privire la inegalităţile identificate faţă de următoarele grupuri: (i) tineret, (ii) persoane în etate, (iii) persoanele de etnie romă, (iv) persoanele cu dizabilități; (v) femei şi bărbaţi. Inegalităţile vizează următoarele domenii: nivelul de trai, sănătate, câmpul muncii.
 
La eveniment vor participa reprezentanți ai autorităților publice, societății civile, reprezentanți ai comunității internaționale și diplomatice, experți independenți și mass-media. 
 
Pentru detalii: 
Ala Petrea 
tel. 022 235343, ext. 101.