Nume
Parola
Vizualizări: 8309
Timbrele de acizi la un click distanță
Chișinău, 28 Iulie 2016 — Î.S. „Fiscservinform” asigură comercializarea „Timbrului de acciz”, destinat marcării producţiei alcoolice şi articolelor din tutun autohtone și de import în Republica Moldova supuse accizelor. Recent, Î.S. „Fiscservinform” a implementat un sistem on-line de comandare a timbrelor de acciz pentru agenţi economici, cu scopul de a simplifica procedura de eliberare a acestora. Această metodă oferă un plus de comoditate în comandarea şi achitarea comenzii de timbre, optimizând concomitent şi costurile de gestiune aferente acestei activităţi.
Soluţia prevede un sistem informatic „Comanda on-line a timbrelor de acciz”, care permite agentului economic, în format electronic, prin intermediul portalului www.servicii.fisc.md comandarea, semnarea, primirea recipisei, precum şi primirea notei de plată. Totodată, menţionăm că prezentul sistem de comandare a timbrelor de acciz este foarte ușor de utilizat, doar cu un simplu click poți comanda timbrele de acciz având la disponibilitate doar calculatorul.
Serviciul „COTA” este disponibil pe pagina www.servicii.fisc.md . Pentru a beneficia de avantajele oferite de serviciul dat, potențialii utilizatori trebuie să se autentifice pe portal și să urmeze pașii indicați în înstrucțiunea de utilizare disponibilă pe pagină.
Pentru informaţii suplimentare privind comandarea timbrelor de acciz Vă rugăm să apelaţi la numerele de telefon (022)211853 sau (022)211850.