Nume
Parola
Vizualizări: 3887
Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei va inaugura sediul Oficiului GIZ la Chişinău în timpul vizitei de lucru în Republica Moldova
19 Iunie 2014 — La 19-20 iunie 2014, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei, Gerd Müller va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova.

Vizita a fost prilejuită de negocierile guvernamentale moldo-germane, care au loc în fiecare an și în cadrul căruia se stabilesc domeniile de asistență externă și de cooperare bilaterală.

În cadrul vizitei, Ministrul pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei, Gerd Müller, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan, şi Ambasadorul Republicii Federale Germania, Matthias Meyer, vor inaugura sediul Oficiului GIZ la Chişinău. Evenimentul va avea loc la 20 iunie curent, Europa Business Center, str. Bernardazzi 66, ora 10:00.

În Moldova, GIZ implementează proiecte finanţate de guvernele Germaniei, Suediei, României şi Uniunea Europeană, în sumă totală de aproximativ 23 milioane de euro.

Gama largă de servicii prestate de către Agenţia de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) se bazează pe o vastă experienţă regională și tehnică și competențe practice demonstrate. GIZ reprezintă o organizaţie federală germană și oferă soluții viabile, durabile și eficiente în cadrul proceselor de schimbare politică, economică și socială.

Cea mai mare parte a eforturilor GIZ este efectuată la solicitarea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei (BMZ). Cu toate acestea, GIZ activează în numele altor ministere germane și organisme publice și private din Germania și din străinătate. Acestea includ guvernele altor țări, instituții ale Uniunii Europene, cum ar fi Comisia Europeană, dar şi Organizația Națiunilor Unite și Banca Mondială.

GIZ activează în Germania și în peste 130 de țări din întreaga lume. Birourile GIZ sunt înregistrate la Bonn și Eschborn. GIZ are 16.510 angajaţi în întreaga lume, din care aproape 70% constituie personalul naţional. La 31 decembrie 2013, cifra de afaceri a GIZ a trecut de marja de 1,9 miliarde de euro.

Pentru informații adiționale, contactați: Tatiana Dumbrava, Manager administrativ, oficiul GIZ Chișinău, 069167529

Autor: GIZ/Modernizarea serviciilor publice locale in RM

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă