Nume
Parola
Vizualizări: 5777
INVITAŢIE LA EVENIMENT. 2 iunie 2014. Ziua Uşilor Deschise la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „NEOVITA” din Chişinău
Chişinău, 30 Mai 2014 — Ziua Uşilor Deschise la Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor, NEOVITA, invită toţi doritorii, la data de 2 iunie curent, la Ziua Uşilor Deschise, când NEOVITA împlineşte 12 ani de activitate .

AGENDA EVENIMENTULUI

11:00-12.00. Lansarea Consilierii online pe site-ul www.neovita.md. Specialiştii centrului vor prezenta noul mecanism de consiliere on-line, prin intermediul căruia tinerii pot adresa, on line, întrebări specialiştilor în sănătatea tinerilor. Răspunsurile vor fi plasate în timp util.

11.00-14.00. Concurs de desene: „Sănătatea în viziunea mea”. Sunt invitaţi toţi copii şi adolescenţii, de la 2-19 ani. Participanţii vor fi premiaţi.

14:00-15.00. Şedinţă de Yoga pentru Sănătate. Tinerii pot participa la această şedinţă, pentru a face cunoştinţă cu tehnici moderne de fortificare a sănătăţii.

17:00-19.00. Clubul amatorilor de film. Tinerii vor viziona mai multe filme despre modul sănătos de viaţă, problemele cu care se confruntă adolescenţii şi apoi au avut posibilitatea de a discuta cu specialiştii despre problemele abordate.

09:00-17:00. Biblioteca „Vie”( „Biblioteca Vie” funcționează ca o bibliotecă obișnuită, unde cititorii vin și împrumută cărți, după ce le citesc, le returnează și, dacă doresc, pot să mai împrumute o carte. Diferenţa este că cărțile din “Biblioteca Vie” sunt ființe umane și discută personal cu cititorul. Cărţile din „Biblioteca Vie”, organizată de NEOVITA vor fi ginecologi, urologi, psihologi, dermatologi, asistenţi sociali etc. Aastfel, specialiştii centrului îşi propun să fie mai aproape de tineri şi să discute aspectele pe care tinerii nu au cu cine le discuta sau nu le înţeleg).

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”
str. Socoleni 19, Poșta Veche, Chișinău
Tel./fax: 022 406.632. Linia info: 022 463.728
E-mail: info@neovita.md
www.neovita.md, www.sspt.md