Nume
Parola
Vizualizări: 4830
Deputaii şi consilierii municipali din partea PSRM vor primi cetăţeni în corturile din cadrul campaniei „Chişinău are nevoie de ALTCEVA!”
29 Iulie 2013 — Începînd cu ziua de mîine, 30 iulie, deputaţii şi consilierii municipali socialişti vor începe primirea zilnică a cetăţenilor în corturile, amplasate în sectoarele din Chişinău, unde are loc colectarea semnăturilor pentru organizarea referendumului „Anti-Chirtoacă”.

Chişinăuienii vor avea posibilitatea să discute cu reprezentanţii socialişti problemele care îi frămîntă în vederea identificării unor soluţii viabile.

Igor Dodon, deputat în Parlamentul RM, preşedintele PSRM se va afla mîine, 30 iulie la cortul de pe bd. Ştefan-cel-Mare la intersecţie cu str. Vlaicu-Pîrcălab, începînd cu ora 11.00 pînă la ora 13.00.

Ion Ceban, deputat, membru PSRM se va afla la aceiaşi oră, la cortul din str. Ion Creangă, vis-a-vis de cinematograful „Flacăra”.

De asemenea, în cadrul campaniei „Chişinău are nevoie de ALTCEVA!”, începînd cu săptămîna viitoare va demara procedura de paşaportizare a problemelor din fiecare curte a mun. Chişinău, care vor sta la baza interpelărilor deputaţilor şi consilierilor municipali ai PSRM, precum şi la baza Planului de dezvoltare a mun. Chişinău.

Amintim că la 5 iulie, a fost lansată Campania “Chişinăul are nevoie de ALTCEVA!” de colectare a semnăturilor “Pentru Referendum”, “împotriva Primarului Dorin Chirtoacă”. Timp de 3 săptămîni au fost colectate circa 27 000 de semnături.

Toate informaţiile despre Campania „Chişinăul are nevoie de Altceva!” pot fi găsite pe site-ul www.demisia.md, precum şi la linia ferbinte 022-855-853