Nume
Parola
Vizualizări: 4578
Instruirea socio - economică, gestiunea eficientă prin intermediul contabilităii financiare
Chisinau,, 3 Decembrie 2012 — O specializare în plus este întotdeauna bună pe vreme de criză! Iar pentru o carieră de succes trebuie să le stii pe toate! Recent, grupa 51 au finisat cursul de ,,Contabilitate’’ de la Centrul de Instruire Oxfort-Prim cu durata de 2 luni. Evenimentul a fost focusat pe sensibilizarea populatiei privind problemele de ordin socio - economic, comunitar, dar si realizarea unui schimb de opinii între participanţii programului de studii.
La eveniment au fost prezenţi, reprezentanti ai diferitor categorii de vîrstă. Participanţii cursului precum si Directorul Centrului de Instruire Dna Oxana Furtuna cit si profesorul Igor Goreacii s-au expus asupra calitătii instruirii în domeniului dat.
„Dorim să vă felicităm pentru implicarea dumneavoastră în acest program şi vă dorim succes pe viitor. Este de remarcat rezultatele impresionante ale participantilor la testul final de evaluare, fiindcă a fost ceva dinamic. Lucrările expuse, semnifică un început de contribuţie la dezvoltarea societăţii socio – economice din partea lor. Suntem siguri, că anume ei sunt cei care prin implicare vor schimba multe lucruri spre bine.” Solemnul evenimet a fost incheiat cu înmînarea diplomelor.
Centrul de Instruire Oxfort-Prim, încurajează participantii să nu cedeze în contribuţia lor la prosperarea profesională proprie pentru viitor. Si va continua informarea participantilor prin inermediului email, cu cele mai actuale teme în domeniul economic, aplicativ al legislatiei din Republica Moldova.

Echipa centrului mulţumeşte tuturor celor care au participat in cadrul programului de studiu, în speranţa păstrării bunelor relaţii şi pe viitor.
Serviciul de presă,
Oxfort - Prim