Nume
Parola
Vizualizări: 9476
„Mobias Banca” - Groupe Société Générale a deschis o nouă filială în Bălți. Președintele băncii admite posibilitatea susținerii ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat
Bălți, 21 Septembrie 2012 — BĂLȚI, 21 septembrie 2012. „Mobias Banca” - Groupe Société Générale, instituție parteneră la Forumul Economic Interregional Moldo-Român, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) în intervalul 28-29 martie 2012, a deschis o nouă filială în orașul Bălți. Situată în apropierea străzii Ștefan cel Mare, noua filială a băncii și-a deschis larg ușile.

Fidelă principiului apropierii de clienții săi, „Mobias Banca” - Groupe Société Générale continuă strategia de dezvoltare a rețelei sale comerciale. Noua filială lansată astăzi reprezintă o nouă unitate în lanțul punctelor de vînzare recent deschise de „Mobias Banca” în Bălți.

La evenimentul de lansare a noii filiale - la care au participat președintele „Mobias Banca”, Ridha TEKAIA, și vicepreședintele băncii, Mylène Nicolas De MARCH, - a fost invitat și directorul ADR Nord, Ion BODRUG. „Vreau să felicit conducerea «Mobias Banca», precum și conducerea filialei din Bălți a băncii. Țin să menționez că, prin strategia sa de dezvoltare, «Mobias Banca» - Groupe Société Générale a devenit mai vizibilă în Regiunea Nord, se vede efortul pe care îl depuneți în acest sens. Și cu acest prilej, vă mulțumesc pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat la buna organizare a Forumului Economic Interregional Moldo-Român din 28-29 martie 2012”, a menționat directorul ADR Nord.

În perspectivă, președintele „Mobias Banca” - Groupe Société Générale, Ridha TEKAIA, a admis posibilitatea susținerii ADR Nord în domeniul parteneriatului public-privat.

www.adrnord.md