Nume
Parola
Vizualizări: 6441
102 organizații, instituții și companii deja au ales să ofere știri din prima sursă prin intermediul unei singure platforme
18 Iunie 2012 — Tot mai multe instituții, companii și organizații din Republica Moldova aleg să comunice direct cu jurnaliștii prin intermediul platformei Comunicate.md, astfel încât numărul acestora a depășit zilele acestea cifra de 100. Pe de altă parte, deja 276 de jurnaliști de la, practic, toate instituțiile media de la noi, precum și 363 utilizatori internet, au ales să primească cu ajutorul acestui serviciu informații din prima sursă.

Serviciul on-line de comunicate de presă Comunicate.md (www.comunicate.md) ajută instituțiile, organizațiile și companiile să transmită propriile noutăți unui public format, în temei, din jurnaliști, bloggeri dar și alți utilizatori interesați.

Comunicatele de presă, publicate Comunicate.md, sunt trimise în mod automat tuturor abonaților la alerte e-mail și ajung în câteva secunde după publicare la destinatari.

Comunicate.md este primul serviciu specializat de acest gen din Republica Moldova. Până în prezent au fost postate pe site 5200 de comunicate de presă partajate în 38 de categorii tematice.

Comunicate.md conține cea mai mare arhivă de comunicate de presă din R. Moldova. De asemeni, conține și un director media cu adresele web ale celor mai importante instituții de presă de la noi.

Date de contact:

Tel: + 691 34389
e-mail: info@comunicate.md