Nume
Parola
Vizualizări: 8116
Cu ocazia investirii in funcție, Consulul Onorific al Republicii Moldova în Estonia a fost în vizită la MIEPO
Chișinău, 14 Iunie 2012 — Organizație de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO) a prezentat climatul investițional al Republicii Moldova în cadrul întâlnirii Consulul Onorific al Republicii Moldova în Estonia, dl Tiit Vapper cu personalul și conducerea MIEPO.

MIEPO a prezentat avantajele oferite investitorilor străini în Republica Moldova cum ar fi: Parcurile Industriale și Zonele Economice Libere, susținerea instituțională și de stat datorită legislației în domeniu. Totodată, Republica Moldova beneficiază de accesul pe piața CSI și UE cu un potențial de peste 800 mln. de consumatori.

Consulul Onorific al Republicii Moldova în Estonia va informa mediul de afaceri estonian referitor la climatul investițional al RM, posibilitatea de a investi în anumite domenii de activitate. Mediul de afaceri din Republica Moldova și Estonia va fi informat despre proiectele investiționale din ambele state, vor fi oferite informații despre proiecte potențiale reciproc avantajoase.

În Republica Moldova activează 36 de companii cu capital estonian și 17 companii cu capital mixt, moldo-estonian.

Dl Tiit Vapper își începe de astăzi exercitarea funcției de Consul Onorific al Republicii Moldova în Estonia. Cu această ocazie, dl Tiit Vapper efectuează un șir de vizite oficiale la instituțiile de stat pentru a planifica agenda activităților ce urmează să fie implementate.


Serviciul de presă MIEPO


***
Pentru informaţii suplimentare:
Serviciul de Presă MIEPO
Tel: +373 79 33 66 12
Mail: presa@miepo.md

Autor: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportulu

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă