Nume
Parola
Vizualizări: 7770
Reprezentanții Confederației Generale Italiene Comerț, Turism și Servicii au avut întrevederi cu reprezentanții instituțiilor de stat din RM
Chișinău, 8 Iunie 2012 — Reprezentanții Confederației Generale Italiene Comerț, Turism și Servicii (CONFCOMMERCIO) și Asociației Provinciale Comerț, Turism și Servicii (ASCOM) din Reggio Emilia au avut întrevedere cu reprezentanții Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO).

Subiectele discutate au vizat domeniul investițional al Republicii Moldova, oportunitățile investiționale, Parcurile Industriale și Zonele Economice Libere, oportunitățile comerciale, sectorul turismului și oportunitățile de pe piața intermediarilor.

MIEPO a oferit informație detaliată despre oportunitățile investiționale ale Republicii Moldova, prezentând Republica Moldova ca o un stat care beneficiază de accesul pe piața CSI și UE cu un potențial de peste 800 mln. de consumatori.

ASCOM și CONFCOMMERCIO și-au asumat responsabilitatea de a oferi informații companiilor și investitorilor italieni cu privire la Republica Moldova și oportunitățile investiționale oferite de RM.

MIEPO a oferit asistență în vederea stabilirii întrevederilor reprezentanților ASCOM și CONFCOMMERCIO cu reprezentanții Ministerului Muncii Protecției Sociale și Familiei, Camerei de Comerț și Industrie și Confindustria Moldova pentru a discuta în detalii cu instituțiile date referitor la condițiile și oportunitățile oferite investitorii străini(italieni).

De asemenea reprezentanții ASCOM și CONFCOMMERCIO vor avea întrevederi cu reprezentanții altor instituții de stat din domeniul economiei.

Asociația Provincială Comerț, Turism și Servicii (ASCOM) este instituția reprezentativă a întreprinderilor din domeniul comerțului și turismului din regiunea Reggio Emilia.

CONFCOMMERCIO (Confederația Generală Italiană Comerț, Turism și Servicii), este cea mai mare organizație italiană de pe piața intermediarilor cu peste 800 de mii de întreprinderi asociate, a căror exigențe și aspirații le reprezintă la diverse nivele, în special față de Guvern, față de Regiunile, Organizațiile locale, Instituțiile și Comunitatea Europeană.


Serviciul de presă MIEPO

Autor: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportulu

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă