Nume
Parola
Vizualizări: 6169
Republica Moldova și Serbia vor face schimb de experiență în domeniul Atragerii Investițiilor și Promovării Exportului
Chișinău, 31 Mai 2012 — Organizație de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului (MIEPO) și Agenția de Investiții și Promovarea a Exportului din Serbia (SIEPA) au semnat acord de parteneriat.

Acordul a fost semnat în vederea cooperării în domeniile specifice de dezvoltare economică și anume: atragerea investițiilor și promovarea exportului.

Mediul de afaceri din Republica Moldova și Serbia va fi informat despre proiectele investiționale din ambele state, vor fi oferite informații despre proiecte potențiale reciproc avantajoase, astfel urmează să fie elaborate broșuri despre potențialul investițional al Republicii Moldova și Serbiei.

Organizațiile vor colabora pentru intensificarea relațiilor economice dintre Republica Moldova și Serbia, dar în special, pentru intensificarea colaborării economice dintre agenții economici din ambele state. În acest sens, MIEPO și SIEPA vor elabora un plan de acțiuni cu prevederi a activităților ce urmează să fie implementate în comun.

Acordul este unul din rezultatele Forumului Investițional Internațional Moldova – CEFTA – UE: Dialog, Comerţ, Investiţii” - care s-a desfășurat în perioada 29- 30 mai 2012, în Republica Moldova.


Serviciul de presă MIEPO

Autor: Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportulu

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă