Nume
Parola
Vizualizări: 6414
Fundatia Est–Europeana: Concurs de angajare a 4 moderatori
Chisinau, 22 Mai 2012 — Fundaţia Est-Europeană (FEE) realizează Proiectul ”Participarea Tinerilor în Moldova” în perioada 2010 - 2012 cu suportul Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii prin intermediul Fundaţiei Eurasia. Proiectul are drept scop sporirea participării tinerilor din Moldova în procesul de luare a deciziilor. În cadrul proiectului va fi organizat Forumul Naţional al Tinerilor, care se va desfăşura la Chişinău, în perioada 25-26 iunie 2012 şi va implica aproximativ 120 de participanţi - tineri delegaţi din toate raioanele ţării.

Pentru desfăşurarea cu succes a Forumului, FEE va angaja 4 moderatori, experţi în domeniul politicilor de tineret şi participarea tinerilor în procesul de luare a deciziilor. Moderatorii, împreună cu coordonatorul proiectului, vor elabora conceptul şi conţinutul sesiunilor precum şi metodologia utilizată în cadrul acestora. Ulterior aceştia vor participa nemijlocit la moderarea şi facilitarea sesiunilor din cadrul Forumului.

Ţinând cont de faptul că, pentru desfăşurarea eficientă a forumului este nevoie de 4 persoane care să faciliteze şi sesiuni paralele în 4 grupuri, aceştia vor lucra în comun pentru elaborarea conceptului şi conţinutului materialelor de până la forum. Totodată, va fi desemnat şi un lider al echipei de moderatori, responsabil de coordonarea proceselor din cadrul acestei echipe.

Responsabilităţi:
-Elaborarea conceptului şi conţinutului sesiunilor şi moderarea acestora;
-Facilitarea şi moderarea sesiunilor timp de 1 zi;
-Studierea documentelor de la evenimentele anterioare din cadrul proiectului şi utilizarea acestora în elaborarea modulelor atelierului;
-Analiza critică a Strategiei Naţionale cu Privire la Tineret (2009-2013);
-Oferirea de expertiză, în caz de necesitate, pentru buna desfăşurare a Forumului;
-Scrierea unui raport final ca urmare a forumului.

Modalitatea de participare la concurs
Persoanele interesate sunt încurajate să trimită dosarul, care să conţină: (1) CV-ul; (2) scrisoarea de intenţie; (3) o scurtă viziune asupra executării eficiente a sarcinilor (maxim o pagina A4); (4) propunerea financiară (numărul de zile de lucru necesare şi costul unei zile de lucru).

Dosarele se pot depune atât din numele unui grup de 4 moderatori, sau de la persoane individuale, indicând clar care este costul serviciilor prestate de fiecare persoană separat. Totodată se va indica dacă solicitantul are interesul de a fi desemnat liderul echipei de moderatori şi onorariul perceput pentru asemenea responsabilităţi suplimentare.

Dosarul va fi trimis la următoarea adresă: Fundaţia Est-Europeană, str. 31 August 1989, nr. 98, MD-2004, Chişinău, Moldova, sau prin email la adresa: concurs@eef.md cu menţiunea „Angajare Moderator Forum” până pe data de 31 Mai, ora 17:00.

Mai multe detalii pot fi găsite în Termenii de Referinţă, accesând pagina web FEE: www.eef.md

Notă: Doar persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.