Nume
Parola
Vizualizări: 8614
Loteria "Diversity Visa" – înregistrarea on-line se încheie pe 5 noiembrie
28 Octombrie 2011 — Perioada de înscriere pentru programul Loteria Vizelor, cunoscut şi cu denumirea de Green Card,  se încheie sâmbătă, 5 noiembrie 2011. Înscrierea la program pe pagina oficială dvlottery.state.gov este GRATIS.

Reţineţi că paginile oficiale ale Departamentului de Stat SUA se termină cu ".gov". Pagina oficială dvlottery.state.gov este GRATIS. Dacă o pagină de internet nu se termină cu ".gov", această pagină NU este o pagină oficială a Departamentului de Stat SUA. Fiţi atenţi la alte pagini de internet care vă oferă ajutor pentru a vă înscrie la Loteria Vizelor – acestea NU SUNT  gratis.

În fiecare an Loteria Vizelor pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, 55000 de vize. Câştigătorii sunt selectaţi printr-o tragere la sorţi aleatorie, făcută de un computer. Înscrierea on-line gratis este deschisă pentru circa o lună de zile în fiecare an. Anul acesta perioada de înscriere a început pe data de 4 octombrie. 

Pentru informaţii detaliate despre program, vizitaţi pagina Biroului Afaceri Consulare al Departamentului SUA şi pagina Instrucţiunilor pentru Loteria Vizelor.

Nota Bene! Vă amintim că guvernul american NU înştiinţează câştigătorii loteriei vizelor prin intermediul scrisorilor electronice. Dacă primiţi un email în care vi se cer bani şi în care se pretinde că mesajul vine din partea guvernului american, NU TRIMITEŢI BANI! Fiţi vigilenţi atunci când primiţi e-mail-uri şi scrisori în care vi se cer bani.

Găsiţi mai multe informaţii despre scrisori false pe pagina ambasadei SUA şi pe pagina Departamentului de Stat. 

Ambasada SUA a produs două clipuri video pentru a aminti tuturor că este simplu şi gratis să participi la Loteria Vizelor.

Puteţi viziona filmuleţele pe  pagina ambasadei SUA la Chişinău, pe contul Facebook al ambasadei şi pe canalul YouTube al ambasadei:  http://www.youtube.com/watch?v=np8FrznA4aY
http://www.youtube.com/watch?v=WDodGMkjVY8

(Notă pentru jurnaliştii TV: copii de calitate pentru emisie TV ale acestui anunţ public pot fi primite contactând Oficiul de Cultură şi Presă al ambasadei SUA la Chişinău).

Ambasada SUA la Chișinău