Nume
Parola
Vizualizări: 10053
Concurs privind colectarea propunerilor de proiecte
Bălți, 23 Septembrie 2011 — Stimați președinți de raioane,
Vă aducem la cunoştinţă că pentru valorificarea surselor financiare (25 milioane lei) alocate din Bugetul de Stat pentru implementarea proiectelor de eficienţă energetică în anul 2011, Ministerul Economiei a iniţiat Programul de implementare a măsurilor de eficienţă energetică şi valorificare a surselor regenerabile de energie pentru obiective publice (Planul de Acţiuni se anexează).

În acest scop a fost elaborat Regulamentul Programului menţionat (se anexează) şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică drept instituţie implementatoare a lansat concursul privind implementarea măsurilor de eficienţă energetică şi valorificare a surselor regenerabile de energie pentru obiective publice.

Comitetului Consultativ al Programului va examina rapoartele de evaluare a propunerilor de proiecte şi va aproba proiectele respective pentru finanţare.

În acest sens, solicităm respectuos Consiliile raionale să remită la toate primăriile această informaţie şi să participe activ la depunerea conceptelor de proiecte după cerinţele formularului (draft), pînă la data de 28.09.2011.

Cu respect,

Ion BODRUG, director ADR Nord


Pentru informații suplimentare contactați specialistul principal în audit, autorizare și inspectare din cadrul Agenției pentru Eficiență Energetică, Victor CHIPAR. Mobil: 079660189, e-mail: chiparvictor@yahoo.com

NOTĂ: Fișierele anexate și formularul le găsiți aici:
http://adrnord.md/libview.php?l=ro&idc=195&id=988