Nume
Parola
Vizualizări: 2354
ADR Nord organizează un atelier de lucru cu genericul „Dezvoltarea turismului în Regiunea de Dezvoltare Nord”
Bălți, 10 Septembrie 2011 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) organizează, în colaborare cu Agenția Turismului a Republicii Moldova*, un atelier de lucru cu genericul „Dezvoltarea turismului în RDN". Atelierul va avea loc marți, 13 septembrie a.c., în sala de conferințe a Hotelului „Bălți", str. Mihail Sadoveanu, 1, mun. Bălți, cu începere de la ora 09:45.

La atelier vor participa, în total, 60 de reprezentanți ai Administrației Publice Locale, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, agenți economici din domeniu. Sînt invitați reprezentanții mass-media locale și naționale.

Atelierul de lucru urmăreşte obiectivul de identificare a oportunităţilor de dezvoltare a sectorului turistic la nivel de regiune prin elaborarea proiectelor de dezvoltare a turismului în baza fondurilor şi investiţiilor naționale și externe.

Atelierul de lucru are ca scop coalizarea eforturilor tuturor actorilor regionali pentru atragerea şi valorificarea investiţiilor în sectorul turistic al regiunii, facilitarea creării parteneriatelor public-private pentru implementarea proiectelor de ordin economic în regiune.

Agenda atelierului de lucru este atașată mai jos.

Persoană de contact: Ruslan BELOUSOV. Tel. (231) 6-19-80; e-mail: adrnord@gmail.com.

* Agenția Turismului a Republicii Moldova: http://www.turism.gov.md/

www.adrnord.md