Nume
Parola
Vizualizări: 5504
Agenții economici vin în întâmpinarea așteptărilor consumatorilor în perioada caniculară
Chișinău, 7 Iunie 2011 — În perioada caniculară a anului, când timpul impune o mare consumabilitate a apei, în grija pentru clienţi, producătorii apei potabile iodate aqua unIQa livrează pe piață un produs special. aqua unIQa light, cu un conţinut scăzut de minerale, este potrivită consumului pe timp de vară, avînd o compoziţie redusă de săruri.
Pentru a aduce produsul mai aproape de consumator într-o perioadă de instabilitate economică, aqua unIQa, în parteneriat cu reţeaua de magazine Linella, anunţă că în perioada 1 – 14 iunie, apa poate fi procurată la un preţ avantajos, de doar 3.99 lei pentru 2 litri. Un bax aqua unIQa light de asemenea poate fi procurat în reţeaua de magazine Linella, de asemenea, la un preţ promoţional de 23.94 lei. Perioada promoţională poate fi extinsă pînă la data de 30 iunie, la solicitarea consumatorilor. Această necesitate se conturează pe fundalul sărăciei, realităţii obiective şi puterii de cumpărare scăzute a cetăţenilor.
Meţionăm că apa potabilă iodată aqua unIQa se cadrează perfect cu necesitatea de hidratare sporită a organismului uman în timpul căldurilor mari şi în anturajul carenţei de iod vădite în care se află ţara noastră.
Managerul pentru calitate, domnul Sârbu Andrei, se adresează cu mulţumiri şi recunoştinţă consumatorilor care au încredere în produsele companiei: „ Consumatorul urmează să ştie că pentru noi, el este cel care dictează vectorul dezvoltării şi inovaţiei, de aceea nu ne oprim doar la succesele obţinute, vom desăvârşi continuu calitatea produselor noastre şi le vom aduce cât mai aproape de consumator.”
aqua unIQa a cunoscut un trend ascendent al performanţei pe parcursul anilor şi a ajuns să fie prima apă în istoria RM care a fost recunoscută pe cinste la Geneva, Bruxel, Beijing, Seul şi Chişinău, fiind decernată cu 3 medalii de Aur, o Medalie de Argint, o Medalie de Bronz şi Grand Prix Mercuriu de Aur pentru inovaţie şi calitatea notorie.

www.aquauniqa.md www.1424.md