Nume
Parola
Vizualizări: 5135
„Steaua" vine la Chişinău cu cei mai buni jucători
Chișinău, 25 Martie 2011 — Dragi suporteri, spectatori, sau simpli fani ai sportului rege! Cum era şi de aşteptat, în capitala ţării noastre „Steaua" va veni cu cei mai buni jucători din lot. Dacă nu aţi cumpărat bilete pentru „Weekend-ul cu fotbal", vă sfătuim să vă grăbiţi, dacă vreţi să-l vedeţi pe Nicolae Dică, jucător al echipei naţionale a României, desemnat jucătorul anului în ţara vecină în 2006, fotbalist care nu necesită o introducere.

Vine în Moldova şi talentatul mijlocaş lateral Bănel Nicoliţă, care a marcat în sezonul 2005/2006 golurile care au calificat „Steaua" în pătrimile Cupei UEFA, eliminînd astfel formaţia spaniolă „Betis", dar şi în poarta „Rapidului" din Bucureşti în pătrimile de finală. Nicoliţă de asemenea este jucătorul echipei naţionale a României din 2006. Bănel este poreclit „Jardel" de către suporterii români, după bine-cunoscutul atacant brazilian.

Din delegaţia bucureştenilor vor face parte şi fundaşul portughezo-brazilian Geraldo Alves, şi sârbul Novak Martinovic, şi atacantul brazilian Maicon de Oliveira... „Militarii" vor fi conduşi de pe bancă de antrenorul principal Sorin Cârţu. Din delegaţie mai fac parte managerul general al „steliştilor" Mihai Stoica, şi preşedintele clubului Valeriu Argăseală.

Au mai rămas doar trei zile. Biletele sunt în vînzare în ghişeele stadionului „Zimbru". Nu rataţi ocazia de a-i vedea pe Bănel Nicoliţă şi Nicolae Dică duelîndu-se cu Ghenadie Orbu şi Alexandru Onică - cu siguranţă nu aţi văzut ceva asemănător.

În lincul următor găsiți informația integrală despre bilete și accesul la meci: http://fcdacia.md/articles/22-03-2011/2786/n_premier_n_moldova_weekend_cu_fotbal/

Echipa gazdă, simbolul fotbalului moldovenesc, FC Dacia, vă invită și vă așteaptă, cu considerație la meci !