Nume
Parola
Vizualizări: 3408
Din categorie: Sport
FC Zimbru alege calitatea
Chisinau, 23 Martie 2011 — Și FC Zimbru alege aqua unIQa

aqua unIQa este preferata sportului rege în Moldova. Dupa ce FC Dacia a spart gheata semnind acordul de colaborare cu brandul aqua unIQa, prelungindu-l ulterior, fotbalul national se patrunde tot mai mult de spiritul acestui brand.
FC Zimbru au facut si el alegerea in favoarea calitatii, semnind contractul preferential cu compania Gelibert, pentru brandul aqua unIQa.
“Din totdeauna am iubit tot ceea ce înseamnă Traditie, valoare, ideal, iar Zimbru este tocmai echipa-simbol care reprezintă și asigură continuitatea tradițiilor fotbalului moldovenesc dar și a valorilor naționale. În această ordine de idei, noi sântem foarte recunoscători managementului de vârf al clubului de fotbal pentru că ne-au dat oportunitatea să fim alături de valorile construite de ei și să contribuim și noi la dezvoltarea fotbalului moldovenesc.” a declarat Șeful de Marketing al Companiei SC “GELIBERT” SRL, Ion Nicorici.
Menționăm că parteneriatul FC Zimbru – aqua unIQa este încă un pas spre dezvoltarea culturii de afaceri în Republica Moldova cu impact social intersectorial deosebit.

Statistica

  • 9600 comunicate de presă
  • 325 jurnalişti înscrişi
  • 129 instituţii/companii înscrise
  • 466 utilizatori înscrişi

Valid XHTML 1.0 StrictMarketing si publicitate