Nume
Parola
Vizualizări: 2293
Next Step este următorul pas spre o carieră de succes
Chişinău, 15 Decembrie 2010 — Next Step - este un proiect educaţional organizat de AIESEC Chişinău în a 5-a ediţie. Pe parcursul a 6 saptămâni, 80 de studenţi din universităţile din Chişinău, care au trecut o selecţie riguroasă, vor beneficia de sesiuni de pregătire în carieră. Scopul acestora este de a oferi suport studenţilor din ultimii ani, pentru ca ei să devină angajaţi de top.

Proiectul va avea loc în perioada de 10 ianuarie - 20 februarie, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova şi va consta într-o serie de training-uri în domeniul managementului, resurselor umane şi dezvoltării personale. Training-urile vor fi facilitate de manageri de la companiile autohtone, precum şi de traineri internaţionali.

Proiectul Next Step organizează trei module ce includ:
• partea teoretică - dezvoltarea personală (temele trainingurilor sunt: arta oratorică, managementul proiectelor, definitivarea propriului brand, arta persuasiunii, proactivitate şi stress-management, time-management şi liderismul);
• partea teoretică pe arii (marketing, finante şi tehnologii informationale);
• partea practică (workshop-uri oferite din partea companiilor locale).

Pentru a asigura o eficienţă maximă, sesiunile se vor desfăşura de 3 ori pe săptămînă (training-urile vor avea un orar flexibil şi vor fi livrate în schimbul I şi II), astfel încît studenţii să poată beneficia de ele la ora accesibilă lor, iar limba de comunicare va fi română, engleză şi rusă.
La finele proiectului, participanţii vor putea beneficia şi de posibilitatea de plecare într-un stagiu de practică la o companie sau proiect internaţional, în una din cele 110 ţări-membre din reţeaua globală AIESEC, pentru a beneficia de noi provocări și experiențe, a cunoaște și dezvolta practici internaționale.

AIESEC este Liderul Global în Dezvoltarea Tinerilor Lideri, cea mai mare organizaţie de tineri din lume. A fost fondată în 1948, iar la moment este prezentă în peste 110 de ţări, inclusiv şi în Republica Moldova. Organizaţia are drept scop valorificarea potenţialului uman pentru a produce un impact pozitiv în societate, prin oferirea oportunităţilor de dezvoltare personală şi profesională.

Pentru mai multe detalii:
http://www.nextstep.md/

Coordonatorul Proiectului Next Step: Iulia Goteşan
GSM: +373 69014191
E-mail: julia.goteshan@aiesec.net