Nume
Parola
Vizualizări: 2325
UpGreat - O nouă provocare pentru elevi!
Chişinău, 26 Octombrie 2010 — Din 25 octombrie organizaţia AIESEC porneşte campania de promovare a proiectului „UpGreat”, proiect relizat pentru tineri liceeni cu vârste cuprinse între 16-19 ani. Prin intermediul acestuia elevii vor avea posibilitatea să participe la un set de training – uri, realizat de formatori internaţionali. Scopul proiectului este de a oferi şanse liceenilor de a acumula cunoştinţe non-formale, ca de exemplu: dezvoltare personală, toleranţă culturală, precum şi familiarizarea cu conceptul de „dezvoltare durabilă”.

Această oportunitate îi va ajuta pe aceşti tineri să depăşească barierile de comunicare, cele socio-emoţionale şi să dezvolte capacităţi de lider. Prin acest proiect se vor stabili noi relaţii de colaborare între liceele din Chişinău.

La 14 noiembrie va avea loc lansarea oficială a proiectului. Pentru înscrierea în proiect, elevii trebuie să completeze şi să exepedieze un formular special pe care îl pot găsi pe pagina http://chisinau.aiesec.md/.

„UpGreat” este unul din proiectele realizate de organizaţia AIESEC-Liderul Global în dezvoltarea tinerilor lideri.

Detalii despre aplicare şi mai multe informaţii găsiţi pe pagina oficială a organizaţiei AIESEC Chişinău: chisinau.aiesec.md
Pentru mai multe informaţii contactaţi:

Coordonator de proiect Anastasia Pociumban:
anastasia.pociumban@aiesec.net/ tel: (+373) 69484768

Responsabil de relaţii cu publicul Veronica Ţurcanu: veronica.tsurcanu@aiesec.net/ tel: (+373) 069067538