Nume
Parola
Vizualizări: 2505
AIESEC Chişinău recrutează!
Chisinau,MD, 3 Septembrie 2010 — AIESEC Chişinău recrutează!
Eşti la facultate, dar vreai să iai de la viaţă mai multe decît ceea ce îţi oferă cărţile?
Îţi doreşti o experienţă practică ce îţi va consolida studiile, însă nu ştii unde să o cauţi?
Atunci ea te-a găsit pe tine!
AIESEC - Cea mai mare organizaţie din lume recrutează! Aplică on-line pe www.chisinau.aiesec.md pînă la 1 octombrie pentru o oportunitate ce oferă studenţilor posibilitatea de a aduce un impact în societate!
În Republica Moldova, AIESEC a fost constituit în 1999 şi acum în cadrul organizaţiei activează 150 de studenţi care şi-au setat bine scopurile şi merg spre ele prin poziţiile de lider de care sunt responsabili. AIESEC a organizat conferinţe naţionale şi internaţionale, proiecte de un succes enorm cum sunt : « Next Step », « iLeader », « Start Smart », « ICO », « Open I », « Discover My World », etc. Toate acestea au beneficiat de un suport din partea partenerilor autohtoni şi internaţionali, pentru a oferi tinerilor şansa de a se manifesta ca leaderi şi a motiva pe ceilalţi tineri să aplice pentru o astfel de oportunitate unică.
La moment, AIESEC este prezent în peste 110 ţări, avînd în jur de 50,000 membri ce îşi trăiesc propria experienţă, beneficiaza de stagii de practică in alte ţări unde e dezvoltat AIESEC-ul şi ocupă poziţii de leadership în diferite proiecte/conferinţe ce au menirea să aducă un impact în societate. Platforma internaţională AIESEC oferă tinerilor posibilitatea de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul prin promovarea liderismului, oferă dezvoltare personală şi profesională, oportunităţi de leadership, schimburi internaţionale de experienţă şi participarea la un mediul global de învăţare. Fiecare an sunt peste 8300 de posibilitati de a coordona echipe în cadrul organizaţiei.

Vino la prezentarea AIESEC la:
• ULIM-14 septembrie,
• USM -17 septembrie,
• Universitatea Pedagogică “Ion Creangă” – 21 septembrie,
• ASEM-24 septembrie şi
• UTM- 24 septembrie.

Acceptă oportunitatea de a interacţiona cu oameni noi de diferite culturi, cu directori de companii; să obţii cunoştinţe aplicabile şi să mergi într-un stagiu de practică! Noi vom fi acolo pentru tine!
I am an AIESECer, but you?