Nume
Parola
Vizualizări: 5780
Suport concret pentru copiii bolnavi de sindromul Down
Chișinău, 26 Aprilie 2010 — Producătorul apei potabile iodate aqua unIQa a dat încă o dată dovadă de responsabilitate socială şi a făcut o donaţie generoasă pentru copiii bolnavi de sindromul down. Un sistem water cooler pentru consumul zilnic de apă potabilă: fierbinte şi rece, a fost donat centrului “ARIS Down” din mun. Chișinău, unde sunt îngrijiţi şi reintegraţi social 20 copii bolnavi de sindromul Down. Copiii deja au primit şi prima livrare de apă potabilă iodată aqua unIQa.

Compania SC “GELIBERT” SRL a decis să ajute aceşti copii şi să ofere o cantitate de apă potabilă iodată suficientă pentru consum intern pe tot parcursul anului curent.

Doamna Elena Bulat, psihologul centrului, a mulţumit companiei pentru gestul generos. “Mulţumesc din suflet companiei SC “GELIBERT” SRL şi cred că acesta va fi un bun început pentru o eventuală shimbare de atitudine a societăţii în ansamblu faţă de destinul acestor copii inocenţi. aqua unIQa este prima apă potabilă care vine să ne ajute într-o perioadă atât de dificilă pentru centrul nostru”, a declarat dna Bulat.

În cadrul unei întruniri, directorul companiei SC “GELIBERT” SRL dl Dr. Vasile Bejenari, la rându-i, de asemenea, a mulţumit fondatorilor şi pedagogilor centrului pentru străduinţă şi pentru grija pe care o au faţă de copiii cu sindromul Down. “Aceşti copii merită reintegrarea socială deplină. Ne dorim mult ca gestul nostru să sensibilizeze opinia publică şi autorităţile aşa încât să avem cu toţii o atitudine mai bună faţă de viitorul celor mai trişti decât noi.”

Menţionăm că această donaţie este parte integrantă a politicii de dezvoltare durabilă a apei potabile iodate aqua unIQa în calitate de brand redutabil, generos şi sensibil faţă de problemele cu care se confruntă societatea noastră. Conform acestei strategii adoptate, anual, compania SC „GELIBERT” SRL alocă mai mult de 150 tone de apă potabilă aqua unIQa și alte băuturi răcoritoare pentru susținerea proiectelor sociale și a păturilor social vulnerabile din țară.