Nume
Parola
Vizualizări: 4709
Bărbat condamnat pentru jaf şi tâlhărie
Chisinau, 24 Martie 2010 — Prin sentinţa Judecătoriei Centru, un bărbat de 34 ani din r-nul Orhei, a fost condamnat pentru jaf şi tâlhărie la 9 ani închisoare.

Potrivit  procurorilor, în perioada 2008-2010 acesta a comis 2 jafuri şi 2 tâlhării.

Apropiindu-se de femei şi aplicând violenţa în privinţa lor, acesta sustrăgea genţile de dame în care se aflau bani şi bunuri materiale.

În mod asemănător a fost atacat şi un minor, pe care l-a ameninţat cu un cuţit şi i-a sustras din buzunarele hainei un telefon mobil în valoare de 5000 lei şi un portmoneu de 100 lei.

Prin aceiaşi metodă inculpatul a atacat o femeie, pe care a ameninţat-o cu moartea cu un cuţit, după ce a lovit-o şi i-a sustras geanta în care se aflau un telefon mobil, actele de identitate, bani şi alte bunuri materiale.

Prin acţiunile sale infractorul a cauzat părţilor vătămate daune materiale în proporţii considerabile în sumă de peste 10 mii lei.

Este de menţionat faptul că, anterior bărbatul a mai fost judecat de 4 ori pentru jaf, furt şi huliganism, însă după ce îşi ispăşea pedeapsa ultimul din nou săvârşea infracţiuni.

Sentinţa cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale