Nume
Parola
Vizualizări: 2776
Proiectul ICO - „Transformă-ţi ideea de afacere într-un mod de viaţă!”
Chisinau, 16 Martie 2010 — „Transformă-ţi ideea de afacere într-un mod de viaţă!”
Chisinau 15.03.2010
Pentru a treia oară în R.Moldova va avea loc proiectul anreprenorial ICO, destinat tinerilor care vor să-şi dezvolte propria afacere. ICO este organizat de AIESEC – lider global în dezvoltarea tinerilor lideri.
Timp de 4 săptămîni (26 aprilie – 21 mai) participanţii vor beneficia de 12 traininguri ce au scopul de a introduce tinerii in lumea afacerilor din Moldova. În cadrul proiectului vor fi organizate urmatoarele traininguri: „Inteligenţă antreprenorială”, „Ideea de afaceri”, „Decizii strategice”, „Comunicare în afaceri”, „Marketing & Branding”, „Managementul timpului”, „Tehnici de vinzari”, „Managementul resurselor umane”, „Educaţie financiară”, „Tendinţe noi în business ( inclusive CSR)”, „Business networking”, „De la idei - la bani”; acestea vor fi susţinute de experţi naţionali şi internaţionali în business.
ICO prevede şi organizarea unui concurs de investiţii, în care participanţii vor prezenta ideea potenţialilor investitori, reprezentaţi de companii şi organizaţii pentru dezvoltarea businessului mic şi mijlociu din Moldova. După concursul de investiţii (8 – 10 iunie 2010) participanţii vor putea pleca într-un stagiu internaţional de practică pentru 6 – 8 săptămîni.
Echipa ICO 2010 –pregăteşte un set de beneficii pentru viitorii participanţi: 12 Traininguri, conduse de traineri specializaţi din Moldova, Ucraina şi România, 12 simulări pe antreprenoriat, prin care participanţii vor pătrunde în sfera businessului din Moldova. Este o posibilitate de a profita de interacţiune cu oamenii de afaceri şi de a vedea businessul din interior. Un alt aspect important al proiectului este sistemul de business coaching, care prevede consultanţă şi interacţiune cu specialiştii în antreprenoriat. După finisarea trainingurilor participanţii vor avea oportunitatea de a pleca în stagiu internaţional de practică, pentru a căpăta cunoştinţe ce ulterior vor fi necesare în afacerea personală.
Fii alături de succes – „Transformă-ţi ideea de afacere într-un mod de viaţă!”
www.ico.md
www.aiesec.md
Proiectul ICO este organizat de AIESEC – lider global în dezvoltarea tinerilor lideri
_________
Pentru mai multe informatii contactaţi
Coordonatorul de proiect Tudor Tarlev:
tudor.tarlev@ico.md/ tel: (+373)68.489.763
Responsabil de relaţii cu publicul Anastasia Pociumban
anastasia.pociumban@ico.md/ tel:(+373)69.484.746