Nume
Parola
Vizualizări: 4136
Marijuana în gospodăria unei femei din Drochia
Chisinau, 16 Februarie 2010 — Recent, pentru păstrarea substanţelor narcotice o femeie din raionul Drochia a fost condamnată la 7 ani închisoare.

Potrivit procurorilor procuraturii r-lui Drochia, în urma denunţului unei persoane, fiind cercetată la domiciliu, în gospodăria femeii în vîrstă de 46 ani s-a depistat 672 g. de marijuană sub o lespede de piatră.

Persoana care a denunţat femeia anterior a procurat de la aceasta cîteva grame de probă, iar pentru că a contribuit la descoperirea infracţiunii, acesta a fost eliberat de răspundere penală, avînd în procesul penal a cauzei penale calitatea de martor.

Prin acţiunile sale femeia a săvîrşit infracţiunea prevăzută de art. 217/1 alin.(4) lit.d) Cod penal - păstrarea substanţelor narcotice, în scop de înstrăinare şi înstrăinarea ilegală a substanţelor narcotice, în proporţii deosebit de mari.

Potrivit statisticii Procuraturii Generale, pe parcursul anului 2009 în republică au fost înregistrate 1879 infracţiuni ce ţin de circulaţia ilegală a stupefiantelor.

Serviciul de presă al Procuraturii Generale