Nume
Parola
Vizualizări: 4370
Şi-a ratat şansa de a rămâne în libertate
Chisinau, 8 Februarie 2010
Recent, Curtea de Apel Bălţi a admis apelul declarat de procurori, fiind pronunţată o nouă hotărâre prin care Gavriliuc Ion a fost recunoscut vinovat de comiterea huliganismului, fiind condamnat la 5 ani şi o lună închisoare.

Procurorii l-au învinuit pe Gavriliuc I. precum că, aflându-se în stare de ebrietate lângă barul-magazin din s.Buşila, r-nul Ungheni, fără motive l-a numit pe şeful de post al Sectorului de poliţie din localitate cu cuvinte necenzurate, apoi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea feţei.

Instanţa de judecată a încetat procesul penal în privinţa lui Gavriliuc I., deoarece fapta comisă de el constituie o contravenţie administrativă, eliberându-l de răspundere administrativă pe motivul că termenul de aplicare a sancţiunii a expirat.

Este de menţionat faptul că, Gavriliuc I. anterior a fost condamnat pentru escrocherie şi jaf la 5 ani închisoare, cu suspendarea condiţionată a pedepsei pe 2 ani.

Fără a trage careva concluzii, bărbatul, în termenul de probă a comis o nouă infracţiune, fiind ratată şansa de a rămâne în libertate.
      
Serviciul de presă al Procuraturii Generale