Nume
Parola
Vizualizări: 10263
Evacuare de succes - AUCTION HOUSE
Chisinau, 9 Noiembrie 2009 — La 8 octombrie, a.n. curent compania „AUCTION HOUSE” a furnizat serviciile evacuare (hamali, transport) a bunurilor dintr-un imobil din localitatea Cruzeşti. In urma interpelării telefonice din partea creditorului care se afla la locul efectuării actului de executare, AUCTION HOUSE a garantat prompt asigurarea de autocamioane si hamali in vederea efectuării unei evacuări eficiente in procedura de executare. Conform procedurii, bunurile, enunţate in procesul verbal, au fost minuţios si atent împachetate in prezenta executorului judecătoresc, creditorului si debitorului si încărcate in unitatea de transport. Bunurile au fost transportate pentru păstrare la depozitul păzit si asigurat, al companiei „AUCTION HOUSE”.

Drept reacţie, peste 2 zile, Debitorul si-a respectat angajamentul fata de Creditor si a solicitat bunurile înapoi si, in baza înţelegerii si acceptului Creditorului, Debitorul a recepţionat de la depozit bunurile evacuate.
Succesul actului de executare a fost datorat nu doar de profesionalismul executorului si al echipei AUCTION HOUSE, dar in mare parte de insistenţa si profesionalismul de abordare al Creditorului, persoană cu funcţii de decizie din reţeaua unei din cele mai mari bănci comerciale din Moldova.

IM „Auction House” SRL - Companie de logistică pentru asigurarea unei executări eficiente: transportare, hamali, parcare, depozit, magazin de comision, căutare de bunuri, alte aspecte de logistică.

IM „Auction House” SRL - municipiul Chişinău, sos. Hînceşti 138/1, MD 2070, tel: (373) 22 288 952, (373) 068 688 952,
www.ah.md,www.auctionhouse.md
Press-release. Auction House SRL