Nume
Parola
Vizualizări: 5366
Primul Chevrolett Aveo oferit Novostroy.md şi-a găsit stăpînul
Chisinau, 4 Septembrie 2009 — La 3 septembrie Centrul Imobiliar Novostroy.md a înmînat cheile unui Chevrolett Aveo primului cumpărător care a achitat integral costul unui apartament în cadrul proiectului „White Dream”.

Ceopcic Dumitru este norocosul care a venit să cumpere o locuinţă dar a plecat acasă şi cu o maşină nouă. Acesta nu a făcut altceva decît să achite preţul integral al unui apartament cu două odăi din blocul de pe strada Albişoara, construcţiile căruia au început deja.

Atunci cînd i-au fost oferite cheile maşinii, Dumitru s-a bucurat de faptul că anume el este norocosul, afirmînd că acest automobil îl va ajuta să se deplaseze mai uşor. La rîndul său, conducerea Centrului Imobiliar Novostroy.md i-a urat proprietarului să se folosească cu bucurie de noua sa maşină şi să fie atent la traseu atunci cînd o va conduce.

Menţionăm că această promoţie este organizată de Centrul Imobiliar Novostroy.md şi compania de construcţii Mecontec – ZZ, în cadrul proiectului „White Dream”. Acesta este un nou bloc de locuit ce va fi construit pe strada Albişoara.

Astfel, primii trei cumprători care vor achita integral costul unei locuinţe din acest bloc, vor primi în dar un automobil marca Chevrolett Aveo.

Este cunoscut faptul că mulţi dintre doritorii de a-şi procura o locuinţă nu dispun de suma integrală necesară. Acestora Centrul Imobiliar Novostroy.md le oferă posibilitatea de a achita şi în rate costul unui apartament. Dar unde să locuim pînă se va construi blocul? Şi pentru aceşti clienţi Novostroy.md a găsit o soluţie. Dacă achiţi 20% din costul unei locuinţe şi ratele conform contractului, centrul imobiliar îţi va închiria, pe perioada construcţiilor, un apartament în Chişinău, complet mobilat.
De asmenea, în rîndul viitorilor locatari va fi desfăşurată şi o tombolă ce va avea ca premii obiecte electrocasnice de valoare.
„White Dream” este un proiect unic pentru piaţa imobiliară din R. Moldova. Acesta va avea 15 etaje şi aici vei găsi mai multe tipuri de apartamente cu o arhitectură bună şi comodă, cu holuri şi bucătării mari, cu balcoane acoperite cu geamuri termopan. „White Dream” va cuprinde 84 de apartamente, dintre care 28 – cu o cameră, 42 – cu 2 camere şi 14 – cu 3 camere. Preţul unui metru pătrat de locuinţă este de 600 euro.

Datorită amplasării blocului, viitorii locatari vor putea beneficia de toată infrastructura prezentă în partea centrală a oraşului. De asemenea, la parterul casei va fi deschis un supermarket, fiind prevăzut totodată şi amenajarea teritoriului din jurul casei.

Finisarea lucărilor de consrucţie este prevăzută pentru decembrie 2010.