Nume
Parola
Vizualizări: 5516
Agenţii economici demosntrează generozitate şi susţin populaţia aproape lipsită de garanţii sociale
Chişinău, 28 Iulie 2009 — Astăzi, mai mult ca oricând cetăţenii Republicii Moldova, trebuie să afle sprijin social-economic. Relitatea obiectivă impune identificarea urgentată a soluţiilor de ieşire din impactul în care ne-am pomenit cu toţii. De aceea sunt binevenite orişice acţiuni de mobilizare a cetăţenilor, de fructificare a potenţialului creativ inovator, de participare comunitară şi motivare, orişice act umanitar de binefacere. Din aceste considerente, în plină perioadă caniculară, când timpul impune o mare consmabilitate a apei, producătorii apei potabile iodate aqua unIQa au amplasat în centrul capitalei, unde fluxul de oameni este maxim, un cort dotat cu sisteme water cooler pentru a livra gratis orăşenilor apă potabilă iodată. Această necesitate se conturează pe fundalul sărăciei, realităţii obiective, instabilităţii politice, nefuncţionalităţii sistemului de garanţii sociale şi puterii de cumpărare scăzute a cetăţenilor, care, în condiţiile actuale, nu pot să achiziţioneze ape potabile îmbuteliate şi recomandate pentru consumul zilnic. Meţionăm că apa potabilă iodată aqua unIQa se cadrează perfect cu necesitatea de hidratare sporită a organismului uman în timpul căldurilor mari şi în anturajul carenţei de iod vădite în care se află ţara noastră.
Mai mult, compania lansează o chemare oamenilor să aibă încredere în produsul ce-l oferă, pentru că, incostestabil, aqua unIQa a fost şi rămâne a fi produsul cu cea mai înaltă pregnanţă pe piaţa apelor potabile din Moldova. aqua unIQa a cunoscut un trend ascendent al performanţei şi a ajuns să fie prima apă în istoria ţării care a fost recunoscută pe cinste la Geneva, Bruxel, Beijing, Seul şi Chişinău, fiind decernată cu 3 medalii de Aur, o Medalie de Argint, o Medalie de Bronz şi Grand Prix Mercuriu de Aur pentru inovaţie şi calitatea notorie.
Relevant este şi faptul că, actualmente, tot mai mult se conturează necesitatea de comoditate şi consumabilitatea sporită a apelor potabile îmbuteliate în volume mari de 19 L pentru oficii şi familii. Coolere oferă şansa consumatorilor să aibă apă fierbinte şi rece permanent în prejmă, la doar un click distanţă. Mai mult, oferta conţine inclusă şi serviciul de transportare gratisă a buteliilor în orişice colţ al ţării şi profilaxia igienică gratisă a coolerului.
„Fâcând referinţă la tendinţele comune de stabilitate socială, ne exprimăm gratitudinea faţă de Primăria municipală pentru că a demonstrat amiablitate şi ne-a oferit această unică şansă de a realiza un act umanitar de binefacere în plină perioadă caniculară. Acest gest, acest minim şi notoriu efort, nu este şi nu poate fi lipsit de importanţă întrucât urmează să insufle încredere oamenilor, încredere în ziua de mâine, să transmită mesajul consecvent că încă mai sunt cei care luptă pentru viitor, că întotdeauan există cineva care poate să ofere un umăr de sprijin. Viitorul e al nostru şi numai împreună îl vom putea construi. Asta trebuie să ne-o dorim cu adevărat.”, menţionează responsabilulul de PR şi Relaţii cu Publicul, domnul Ion Nicorici.
Dumnealui s-a adresat, de asemenea, cu mulţumiri şi recunoştinţă consumatorilor care au încredere în produsele companiei: „E normal ca consumatorul să cunoască că pentru noi, el este cel care dictează vectorul dezvoltării şi inovaţiei, de aceea nu ne oprim doar la succesele obţinute, vom desăvârşi continuu calitatea produselor noastre şi le vom aduce cât mai aproape de consumtor.”