Nume
Parola
Vizualizări: 352
CONTINUĂ PROCESUL DE CONSOLIDARE A CALM ÎN TERITORIU!
27 Ianuarie 2024 — Conform statutului Congresului Autorităților Locale din Moldova, o dată la patru ani, după alegerile locale generale, au loc ședințele filialelor CALM în teritoriu unde primarii din fiecare raion se întrunesc, își aleg conducerea și deleagă aceste persoane în cadrul Consiliului Național al CALM. Aceștia, la rândul lor, vor alege conducerea CALM și vor reprezenta asociația și interesele aleșilor locali în următorii patru ani. Despre aceste evenimente care se desfășoară în această perioadă vorbim în cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM” cu directorul executiv al CALM Viorel Furdui. Tot în cadrul acestei ediții vă prezentăm o parte dintre aleșii locali din raionul Strășeni: Svetlana Tăbăcari, primară la al patrulea mandat în Scoreni, Maria Manoli, primară la al treilea mandat în Zubrești; Viorel Jardan, primar la primul mandat al comunei Lozova; Igor Crăciun, primar la al doilea mandat în satului Cojușna; Alexandru Vlas, primar la primul mandat în satul Romănești și primarul la al doilea mandat în Sireți, Leonid Boaghi.

Emisiunea este realizată de Ana Moraru și poate fi ascultată pe site-ul calm.md: https://www.calm.md/continua-procesul-de-consolidare-calm-teritoriu/
Emisiunea va fi transmisă sâmbătă, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 20.00), pe frecvențele postului de radio Vocea Basarabiei, de la ora 10.00, pe frecvențele Eco FM și duminica, de la ora 14.10, pe frecvențele Jurnal FM.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați sunt puternici!

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă