Nume
Parola
Vizualizări: 1503
Democrația locală în cei 29 de ani de independență – între așteptări și realizări!
15 Septembrie 2020 — La 27 august Republica Moldova a sărbătorit 29 de ani de independență, perioadă în care a tot oscilat între est și vest. Așteptările cetățenilor erau mari, la distanță de trei decenii, la fel de mare este și dezamăgirea acestora. Liderii tânărului stat așa nu au dorit să descentralizeze puterea, iar ca și consecință migrația a atins cote îngrijorătoare. De la directorul executiv al Congresului Autorităților Locale din Moldova Viorel Furdui și fostul președinte de raion, fost primar de Cimișlia Gheorghe Răileanu aflăm în cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM” cum au fost acești 29 de ani pentru autoritățile locale și comunitățile pe care le reprezintă, de ce facem un pas înainte și câțiva înapoi și de ce schimbări este nevoie pentru a crea condițiile necesare de dezvoltare a satelor și orașelor noastre.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM” poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM http://ecofm.md/asculta-live/; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM http://live.jurnalfm.md:8000/;?type=http&nocache=474594 și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei https://voceabasarabiei.md/live-radio.
Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi! Oamenii informați suntem puternici!

Emisiunea poate fi audiată la următorul link: https://www.calm.md/democratia-locala-in-cei-29-de-ani-de-independenta-intre-asteptari-si-realizari/

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă