Nume
Parola
Vizualizări: 1540
CALM ȘI PARTENERII SUNT ALĂTURI DE APL ȘI ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE CRIZĂ!
15 Iunie 2020 — Recent, Programul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională Programul Comunitatea Mea a împlinit doi ani de activitate în Republica Moldova. Ce reprezintă acest program, dar și care sunt activitățile și obiectivele acestuia aflăm în cadrul acestei ediții a emisiunii „La Înălțime cu CALM" de la directorul Daniel Șerban.
Și în această perioadă, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) a organizat o serie de instruiri pentru primari și alți funcționari din cadrul APL. Care au fost subiectele abordate ne spun experții CALM Alexandru Morcov și Viorel Girbu, dar și președintele Rețelei Specialiștilor în domeniul reglementării proprietății funciare, șef de secție în cadrul Direcției Generale a Primăriei municipiului Chișinău Igor Cristal. Tot în cadrul acestei ediții îl cunoaștem pe primarul satului Taraclia, raionul Căușeni Vladimir Cucereavîi.
Emisiunea „La Înălțime cu CALM" poate fi ascultată sâmbăta, de la ora 10.00, la Eco FM; duminica, de la ora 14.10, la Jurnal FM și lunea, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00), la radio Vocea Basarabiei. Toate edițiile anterioare le găsiți pe calm.md.Vă mulțumim că alegeți să fiți alături de noi!
Oamenii informați suntem puternici!

Emisiunea poate fi audiată la următorul link: http://calm.md/libview.php?l=ro&idc=59&id=6233&t=/SERVICIUL-PRESA/Emisiuni-Audio/CALM-I-PARTENERII-SUNT-ALATURI-DE-APL-I-IN-ACEASTA-PERIOADA-DE-CRIZA

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă