Nume
Parola
Vizualizări: 5961
Mediul de afaceri este invitat la seminarul “Avantajele și beneficiile Agentului Economic Autorizat (AEO)”
Chisinau, 20 Iunie 2019 — Doriți să beneficiați de simplificări vamale și securitate în comerțul internațional de mărfuri? Dacă da, atunci vă așteptăm pe 2 iulie 2019, ora 9:30, la Summit Events&Conference Center, str. Tighina 49/3, la sesiunea de informare “AVANTAJELE ȘI BENEFICIILE AGENTULUI ECONOMIC AUTORIZAT (AEO)”.

Seminarul are ca scop informarea companiilor implicate în comerțul internațional de mărfuri despre avantajele statutului AEO, cerințele și procedura de obținere a acestui statut.

Evenimentul va oferi o platformă de discuții cu Serviciul Vamal, experți internaționali și companiile AEO din Republica Moldova, care vor împărtăși experiența lor în calitate de Agent Economic Autorizat.

Sesiunea de informare este organizată de Serviciul Vamal al Republicii Moldova și Programul USAID ”Reforme Structurale în Moldova” cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Pentru detalii și agendă accesați link-urile de mai jos:

AGENDA SESIUNII DE INFORMARE– https://bit.ly/31GQdUH

INVITAȚIE LA SESIUNEA DE INFORMARE– https://bit.ly/2KsOLzF

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment, până la data de 27 iunie 2019, la nr. de tel +373 78 78 30 02 sau să ne scriți pe adresa electronică: aeo@chamber.md.

Participarea este gratuită!

Evenimentul va fi organizat la Bălți, pe 16 iulie și Cahul- 18 iulie 2019.