Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 230 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 176
Edineț, 23 Septembrie 2022 — Astăzi, în mun. Edineț a avut loc inaugurarea sistemului de iluminat public stradal modern, implementat de primăria mun.
Vizualizări: 189
Edineț, 23 Septembrie 2022 — În municipiul Edineț a avut loc al doilea atelier practic pentru membrii Unităților de implementare a proiectelor (UIP) din cadrul Primăriilor municipiilor Edineț și Soroca implicați în scrierea, monitorizarea și evaluarea proiectelor de dezvoltare a orașelor-poli de creștere din Regiunea de Dezvoltare Nord. Atelierul practic a avut loc în contextul proiectului „Dezvoltare urbană sustenabilă în Regiunea de Dezvoltare Nord”, unul dintre obiectivele căruia este instituționalizarea UIP ale orașelor-poli de creștere Edineț și Soroca.

Vizualizări: 185
Glodeni, 22 Septembrie 2022 — În orașul Glodeni sunt în plină desfășurare lucrările de construcție-montaj a unei noi stații de epurare, de renovare a stației de pompare a apelor uzate și de montare a 3 km de rețele de canalizare. Lucrările sunt executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 214
Edineț, 21 Septembrie 2022 — Programul USAID "Comunitatea Mea" și primăria mun. Edineț invită reprezentanții agențiilor mass-media să participe vineri, 23 septembrie 2022, la evenimentul de inaugurare a sistemului de iluminat public stradal modernizat din mun.
Vizualizări: 183
21 Septembrie 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale(MIDR), organizează astăzi, 21.09.
Vizualizări: 226
Bălți, 20 Septembrie 2022 — Compania belgiană de tehnologie a apei BOSAQ a prezentat în nordul țării o soluție tehnică bazată pe abordarea centralizată privind alimentarea descentralizată cu apă potabilă. Marți, 20 septembrie 2022, în cadrul unei reuniuni în incinta ADR Nord, Jacob Bossaer, fondatorul și directorul general al companiei din Belgia, a explicat care sunt avantajele acestei soluții tehnice și a vorbit despre posibilitatea implementării acesteia în Republica Moldova.
Vizualizări: 346
Chișinău, 19 Septembrie 2022 — Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități de auz este sărbătorită în ultima zi de duminică a lunii septembrie. Timp de o săptămână (19-25.
Vizualizări: 265
Bălți, 19 Septembrie 2022 — 15 studenți din municipiul Bălți au participat sâmbătă, 17 septembrie 2022, la două ateliere de lucru despre identificarea și dezvoltarea unei idei de start-up, de la ideație la plan de implementare. Găzduite de Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB), aceste ateliere de lucru fac parte din seria de activități organizate de ADR Nord și partenerii proiectului „Industrii Creative pentru Noile Economii Urbane în Regiunea Dunării” (CINEMA).
Vizualizări: 337
15 Septembrie 2022 — Astăzi, 15 septembrie, la sediul ADR Centru a fost semnat un nou contract de antrepriză, care prevede crearea unei zone de agreement în partea veche a orașului Ialoveni. Documentul a fost semnat trilateral de către ADR Centru, Primăria Ialoveni și S.