Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 10 158 comunicate de presă
  • 135 instituţii/companii înscrise
  • 328 jurnalişti înscrişi
  • 471 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 59
18 Noiembrie 2019 — Victoria Butuc-Guranda a devenit la 28 de ani primar al satului Dănceni, Ialoveni. Își dorește ca Dănceniul să ajungă în topul celor mai dezvoltate localități din Republica Moldova și se pare că știe ce trebuie să facă un ales local pentru a obține rezultatele așteptate de cetățeni.
Vizualizări: 59
18 Noiembrie 2019 — Susținerea cetățenilor din satul Bilicenii Vechi, Sângerei i-a adus Alei Guzun victoria în alegerile locale, dar și puterea de a continua proiectele inițiate în primul mandat. Despre rolul CALM-ului în cei patru ani de activitate a alesului local, ce reprezintă vizitele de studiu, ce putem face pentru a schimba percepția greșită a unora despre primari, dar și care sunt prioritățile pentru locuitorii din Bilicenii Vechi ne spune Ala Guzun.

Vizualizări: 57
18 Noiembrie 2019 — Programul Drumuri Bune I și Drumuri Bune II a fost subiectul emisiunii Regionalii. Mihail Sirkeli a stat de vorbă cu directorul executiv al CALM Viorel Furdui despre cum a fost implementat acest program, criteriile care au stat la baza distribuirii resurselor, calitatea lucrărilor, dar și de ce este necesară implicarea autorităților locale în acest proces.
Vizualizări: 63
18 Noiembrie 2019 — În urma alegerilor din 20 octombrie mai multe localități din Republica Moldova și-au ales primari tineri, cu vârsta de până la 30 de ani. Să fie tinerețea un avantaj, să înțelegem că tinerii încearcă să-și găsească rostul în satele noastre?
Vizualizări: 58
18 Noiembrie 2019 — Dezvoltarea turismului rural este o preocupare a administrației publice locale din Slobozia Mare, Cahul. Primarul Valentina Carastan consideră că această ramură ar putea dezvolta economia localității aducând beneficii atât pentru locuitori cât și pentru administrația publică locală.
Vizualizări: 48
18 Noiembrie 2019 — Mihai Catan este primar la al șaselea mandat în Molești, Ialoveni. Consideră că meseria de primar e una grea deoarece de la puterea locală începe tot, ea fiind aproape de cetățean și de nevoile acestuia iar cele mai multe probleme sunt soluționate de către autoritățile locale.
Vizualizări: 44
18 Noiembrie 2019 — A fost o luptă foarte grea

ce s-a încununat cu spor.

Mă îndoiam intrând în ea

că voi ieși învingător.
Vizualizări: 71
Bălți, 18 Noiembrie 2019 — AO „Pro Cooperare Regională” în parteneriat cu AO „CASMED” anunță lansarea Programului de Granturi Locale, derulat în cadrul proiectului „Angajarea cetățenilor și societății civile în procesul de luare a deciziilor și dezvoltare locală sustenabilă”. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de UE și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Vizualizări: 138
Chișinău, 15 Noiembrie 2019 — A fost lansat raportul final de monitorizare din perspectiva incluziunii persoanelor cu dizabilități şi a persoanelor de etnie romă. Raportul este realizat sub egida Coaliţiei Civice pentru Alegeri Libere şi Corecte, în cadrul proiectului „Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive şi corecte în Republica Moldova, conforme recomandărilor UE şi OSCE/ODIHR şi angajamentelor în domeniul drepturilor omului”, implementat de Fundația Est-Europeană, în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, Piligrim Demo şi Tarna Rom în colaborare cu Alianţa INFONET.
Vizualizări: 139
Chișinău, 15 Noiembrie 2019 — Noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, a fost prezentat vineri, 15 noiembrie, angajaților Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM). La eveniment au fost prezenți prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, și ex-ministrul Georgeta Mincu.