Nume
Parola

Termeni si condiţii

Descrierea serviciului

Serviciul www.comunicate.md este o platformă corporativă de distribuire şi arhivare a comunicatelor de presă elaborate de către organizaţii, partide politice, instituţii şi companii.

În acelaşi timp, www.comunicate.md constituie un instrument de informare şi documentare pentru jurnalişti, pentru specialiştii în comunicare dar şi pentru utilizatorii reţelei Internet, care vor să cunoască noutăţile din organizaţii, instituţii, partide politice şi companii.

Înregistrarea
Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar sa va creaţi un cont. La completarea formularului de înscriere trebuie să introduceţi date veridice şi exacte.

Pentru Companii/Organizaţii contul devine activ numai după ce reprezentantul www.comunicate.md vă va contacta telefonic la numărul de telefon înregistrat în formularul de înscriere. Această procedură este urmată de semnarea unui acord de abonament. În cazul completării formularului de înscriere cu date inexacte sau incomplete, www.comunicate.md îşi rezervă dreptul să nu ofere serviciul decât în cazul în care datele vor corespunde realităţii. Datele din formularele de înscriere sunt confidenţiale şi nu vor fi folosite în alte scopuri decât cele declarate de www.comunicate.md

Tipurile de utilizatori

Vă puteţi înregistra în una dintre cele 3 categorii de utilizatori ai serviciului www.comunicate.md:

Companie/Organizaţie
Jurnalişti
Utilizatori

La activarea contului, în cazul Companiilor/Organizaţiilor confirmarea telefonică şi încheierea acordului de abonament este obligatorie, iar Jurnaliştii şi Utilizatorii vor beneficia de serviciul www.comunicate.md imediat ce şi-au deschis contul personal.

Doar categoria Companie/Organizaţie are dreptul să publice comunicate de presă, însă numai după semnarea acordului de abonament şi activarea contului.

Conţinut şi responsabilităţi

www.comunicate.md nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul comunicatelor de presă publicate. Această responsabilitate aparţine în totalitate autorilor comunicatelor de presă. În cazul în care Jurnaliştii/Utilizatorii vor să afle detalii suplimentare Va solicitam sa nu contactaţi www.comunicate.md Toate întrebările legate de comunicatele de pe site Va rugam sa le adresaţi Companiilor/Organizaţiilor, care au publicat aceste texte.

Responsabilitatea Jurnalistului/Utilizatorului:
 • va respecta toate obligaţiile legale, privind drepturile de autor şi drepturile conexe;
 • va izola informaţia şi va instala programe de securitate a computerului, luându-şi măsurile necesare în caz de contaminare sau infectare in vederea protejării informaţiei ori sistemului Jurnalistului/Utilizatorului.

www.comunicate.md nu este responsabil pentru:
 • acurateţea, adecvarea, calitatea, actualitatea, validitatea oricărei informaţii pe site-ul www.comunicate.md;
 • în cazul în care informaţiile vor conţine materiale destinate doar adulţilor, ori materiale ce pot fi considerate ca ridicând anumite obiecţii de către unii indivizi;
 • faptul că funcţiile ori serviciile oferite de www.comunicate.md vor fi lipsite de întreruperi ori erori ori şi că eventualele defecte vor fi corectate.

Responsabilitatea autorilor din partea Companiei/Organizaţiei

Nici unul dintre comunicatele publicate sau url-urile pe care le-aţi comunicat în procesul de înregistrare nu trebuie să conţină pagini care includ sau fac trimitere la următoarele tipuri de informaţii:
 • material rasist, xenofob, antisemit şi orice alt tip de material care încurajează ura faţă de o anumită categorie umană, profesională, religioasă etc;
 • material care încurajează sau promovează activităţi violente sau ilegale;
 • material care încalcă sau subminează reglementările legale privind: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, deţinătorilor de mărci şi orice alte drepturi protejate de legislaţia proprietăţii intelectuale şi industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, alte drepturi conexe.
 • material care promovează, face trimitere la sau utilizează software sau servicii de natura să trimită emailuri nesolicitate;
 • material care încalcă orice prevederi ale legislaţiei naţionale sau ale normelor de reglementare internaţionale;
 • material cu caracter de ameninţare, abuziv, de hărţuire, insultător sau defăimător, obscen, profanator, indecent;
 • veţi păstra cu grija datele contului dumneavoastră de abonat al serviciilor www.comunicate.md Nu veţi divulga nimănui parola sau numele de utilizator, în caz contrar urmând a vă asuma, în întregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat dumneavoastră, www.comunicate.md sau unor terţe persoane prin divulgarea acestor informaţii.
 • nu veţi publica acelaşi comunicat de presă de două sau mai multe ori pe parcursul a 48 de ore.

Declinarea responsabilitatii www.comunicate.md

www.comunicate.md nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz, pentru orice întârzieri, inadvertenţe, erori sau omisiuni în ceea ce priveşte informaţia ori transmiterea sau livrarea acesteia, pentru orice accident ce reiese din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obţinute prin prelucrarea acestor informaţii.

www.comunicate.md nu va fi responsabil în cazul în care informaţia va infecta sau contamina sistemul Jurnalistului/Utilizatorului.

Întregul risc pentru calitatea şi funcţionarea www.comunicate.md ori acurateţea, actualitatea, validitatea şi calitatea oricărei informaţii este asumat de către Jurnalist/Utilizator.

In nici un caz www.comunicate.md nu va fi făcut răspunzător în fata unei parţi:
 • în ce priveşte oricare daună, directă sau indirectă, pierdere de profit, şi orice prejudiciu, de orice natura, incluzând dar fără a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, şi indiferent daca s-a făcut o notificare sau nu anterior în privinţa posibilităţii producerii unor astfel de prejudicii.

Acord privind Termenii şi Condiţiile

Daca nu sunteţi de acord cu prevederile de mai sus va solicităm sa nu utilizaţi în nici un mod serviciile şi conţinutul site-ului www.comunicate.md