Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 675 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 48
15 Iulie 2024 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Primăria orașului Rezina și Seralcon S.R.
Vizualizări: 66
15 Iulie 2024 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, invită membrii CRD Centru, dar și alte părți interesate, să participe la cea de-a doua ședință ordinară a consiliului. Aceasta a fost inițiată în conformitate cu prevederile pct.

Vizualizări: 527
4 Iulie 2024 — Proiectul „Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală" va beneficia de un grant, în valoare de 15 milioane de euro, din partea Guvernului Germaniei prin Banca de Dezvoltare KfW.

Acordurile adiționale de acordare a grantului au fost semnate, la MIDR, de către ministrul Andrei Spînu și directorul ADR Centru, Ion Pînzari.
Vizualizări: 534
2 Iulie 2024 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale informează că se dă startul unui nou Concurs pentru aplicarea proiectelor de dezvoltare regională, cu finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

Concursul are drept scop stimularea inițiativelor care contribuie cel mai eficient la implementarea politicii de dezvoltare regională.
Vizualizări: 520
2 Iulie 2024 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru, Primăria municipiului Hâncești și DSI Construct Grup S.R.
Vizualizări: 936
24 Mai 2024 — Vineri, 24 mai 2024, echipa de implementare a proiectelor regionale, din cadrul ADR Centru, a întreprins o vizită în teren pentru monitorizarea lucrărilor în desfășurare la proiectul regional de construcție și reabilitare a obiectivelor din cadrul Rezervației Cultural-Naturale "Orheiul Vechi".

La șantier, specialiștii agenției au purtat discuții cu beneficiarul, responsabilul tehnic și antreprenorul desemnat pentru executarea lucrărilor, în vederea monitorizării calitative a lucrărilor în execuție.
Vizualizări: 1077
26 Aprilie 2024 — Astăzi, 26 aprilie, a avut loc prima ședință a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru de legislatura a V-a, la Centrul de Business Ialoveni. Evenimentul a fost organizat de către Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.
Vizualizări: 699
11 Aprilie 2024 — Au fost reluate lucrările de extindere a capacității Stației de epurare a apelor uzate din orașul Călărași. Astfel, Peste 4500 de locuitori din orașul Călărași și satul Nișcani vor avea, până la finalul acestui an, acces îmbunătățit la sistemul de canalizare.
Vizualizări: 665
18 Martie 2024 — Conceptul de specializare inteligentă (SI) reprezintă o abordare strategică a dezvoltării economice la nivel regional sau național, care vizează identificarea, dezvoltarea și promovarea sectoarelor economice în care o anumită regiune sau țară are potențial competitiv sau avantaje comparate. Aceasta se bazează pe utilizarea cunoașterii, inovației și a factorilor de producție locali pentru a stimula creșterea economică, a crea locuri de muncă și a îmbunătăți calitatea vieții.