Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 9915
Chisinau, 3 Aprilie 2017 — Camera de Comerț și Industrie anunță aplicare deschisă pentru Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Noutatea … este că Ministerul Economiei RM preia finanţarea costurilor pentru instruire, în baza Declarației interministeriale, semnate în anul 2014.
Vizualizări: 10730
Chișinău, 23 Iunie 2016 — Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) marchează 15 ani de activitate în Republica Moldova. Cu această ocazie, la 23 iunie SDC organizează un eveniment aniversar în aer liber, deschis publicului larg, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Vizualizări: 9515
26 Februarie 2016 — Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a inaugurat pe 26 februarie 2016 un Centru de Informare şi Documentare, în cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova (ULIM). Evenimentul a avut loc în cadrul Symposiumului Investigatio Bibliotheca, aflat la a 8-a ediţie, care a reunit bibliotecari din toate ţara, reprezentanţi ai Ministerului Culturii, Camerei Naţionale a Cărţii şi studenţi.
Vizualizări: 7015
25 Februarie 2016 — La 50 de ani de activitate în prima linie a frontului dezvoltării internaţionale, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) ar trebui să fie văzut ca o investiție în rol critic al ONU în a contribui la construirea unei lumi fără sărăcie și inegalitate, a spus administratoarea PNUD Helen Clark.

"De multe ori, liderii ne spun: PNUD este faţa ONU în țara noastră", a spus Helen Clark, la încheierea unei Reuniuni ministeriale pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a organizației.
Vizualizări: 9479
24 Februarie 2016 — Realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) este posibilă numai dacă va funcţiona o coaliție extinsă a guvernelor, societăţii civile, sectorului privat, a declarat Helen Clark, administratoarea Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, (PNUD), în ajunul unei reuniuni ministeriale la nivel înalt. Evenimentul marchează cea de-a 50-a aniversare a organizaţiei.
Vizualizări: 7068
16 Octombrie 2015 — Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Organizația Națiunilor Unite au desfășurat astăzi o conferință comună de presă pentru a anunța lansarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în Republica Moldova. Astfel, pe lângă Cabinetul Prim-ministrului va fi creat un Consiliu pentru Dezvoltare Durabilă, care va fi responsabil de localizarea obiectivelor în politicile şi realităţile naţionale.
Vizualizări: 9711
21 Septembrie 2015 — image

Peste 150 de lideri mondiali vor participa la Summitul ONU privind Dezvoltarea Durabilă, desfăşurat în perioada 25-27 septembrie la New York, pentru a agrea 17 obiective care vor trasa direcţia de dezvoltare globală pentru următorii 15 ani.

Axându-se pe curmarea sărăciei şi reducerea inegalităţilor, PNUD este în centrul eforturilor ONU pentru dezvoltarea sustenabilă şi un lider în promovarea noilor Obiective de Dezvoltare Durabilă, cunoscute şi sub denumirea de Obiective Globale.
Vizualizări: 9517
Chișinău, 23 Mai 2013 — Vineri, 24 mai 2013 începând cu orele 10.00, va avea loc, la Chișinău în incinta Palatului Republicii (sala de conferințe, Bloc 2 .
Vizualizări: 8336
22 Mai 2013 — Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Farit Mukhametshin, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în Republica Moldova.

În cadrul discuţiei oficialii au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei economice şi social-politice din Moldova.
Vizualizări: 7981
20 Mai 2013 — Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, a avut o întrevedere cu Ştefan Fule, Comisarul European pentru politica externă şi de vecinătate.În cadrul discuţiei părţile s-au referit la situaţia social-politică şi economică din ţara noastră, au efectuat un amplu schimb de opinii şi viziuni de perspectivă.