Nume
Parola
Vizualizări: 5860
Conducerea companiei nipone ISUZU Motors LTD în vizită la ZEL ”BĂLȚI”
Balti, 22 Iulie 2013 — În data de 19 iulie 2013 conducerea companiei nipone ISUZU MOTORS LIMITED (www.isuzucv.com) în persoana Directorului general Kenji IIDA și a Directorului pentru piața CSI, CHIKAKAO NAKAHARA, împreună cu reprezentantul oficial în statele CSI, Corporația ITOCHU (www.itochu.co.jp), au realizat o vizită de documentare în Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”. Compania ISUZU este lider în producția de vehicule utilitare de tonaj mic și mediu în ASIA, dar și în producția motoarelor diesel pentru diverse echipamente și utilaje.
În cadrul întrunirii, Administratorul principal al ZEL ”BĂLȚI”, dl. Marin CIOBANU a realizat o prezentare detaliată a oportunităților investiționale ce pot fi valorificate în Republica Moldova de către compania ISUZU și a fost vizitată Subzona nr. 3, amplasată în mun. Bălți, unde pot fi implementate proiectele tip ”GREENFIELD”.
Partea niponă s-a referit la proiecte concrete ce vizează asamblarea autovehiculelor utilitare de tonaj mic și mediu destinate pieței UE și CSI. La finalul întrunirii, s-a convenit ca în viitorul apropiat să fie realizat un studiu de piață detaliat pentru a identifica soluția optimă de implementare a proiectului investițional în ZEL ”BĂLȚI”.

Zona Economică Liberă ”BĂLȚI”
www.zelb.md