Nume
Parola
Vizualizări: 1520
CALM A LANSAT NUMĂRUL 4 ȘI 5 AL ZIARULUI „VOCEA AUTORITĂȚILOR LOCALE”
27 Mai 2011 — Recent CALM a lansat două numere noi ale ziarului, Vocea Autoritatilor Locale. Pe prima pagină a numărului 4 al buletinului poate fi citită Declarația NALAS făcută cu ocazia adunării generale și a tîrgului internațional al autorităților locale care a avut loc în Sarajevo, Bosnia și Herzegovina în luna martie. Declarația este intitulată „Viitorul administrației publice locale: bună guvernare, incluziune socială și integrare europeană”. Tot pe prima pagină se află și Avizul CALM privind legea bugetului de stat pentru anul 2011.

În numărul 5 puteți găsi articolul intitulat „Un omagiu pentru administrația publică din Moldova”, iar la pagina 2 puteți face cunoștință cu adresarea Președintelui CALM, Dna Tatiana Badan cu ocazia desemnării laureaților distincțiilor CALM, precum și lista acestora.

Buletinele mai conțin interview-uri cu personalități din cadrul administrației locale, avize și recomandări de îmbunătățire a legislației și multe alte informații utile pentru toți cei interesați de soarta administrației publice locale din Moldova.

Buletinele informative, precum și alte informații utile pot fi accesate pe site-ul CALM – www.calm.md

Secretariatul CALM

Autor: Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova

Toate comunicatele de presă ale aceluiaşi autor
Toate comunicatele din categoria curentă